REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne veltui gyvenimui Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje apibūdinti yra toks anglakalbis terminas „down under“. Suprask, ir pusrutulis ten kitas, ir visas gyvenimas aukštyn kojom vyksta. Išties, net ir automobiliniame to pusrutulio gyvenime gausu keistenybių.

REKLAMA
REKLAMA

Itin savitą būdą atkreipti dėmesį į stilingą „Mini“ sugalvojo tokių automobilių pardavėjai Naujojoje Zelandijoje. Jie nusprendė, kad tokiam automobiliui trūksta tik muzikalumo ir akimirksniu ištaisė padėtį. Sprendimas labai ekstravagantiškas – vietiniai meistrai prie „Mini Clubman“ kėbulo pritvirtino net 300 lūpinių armonikėlių ir pavadino automobilį „Mini Carmonica“. Taigi, važiuojant toks „Mini“ skleidžia garsą vos ne kaip tikri vargonai.

REKLAMA

„Mini“ pardavėjai iš Naujosios Zelandijos nepatingėjo – susuko filmuką ir „užkūrė“ tinklalapį, kuriame bet kuris lankytojas gali susikurti garso takelį pagal „Mini Carmonika“. Viskas šaunu, rezultatas pasiektas, nes dėmesį atkreipė visi. Tik įdomu, ar toli tekdavo demonstraciniais tikslais važiuoti „Mini Carmonica“ vairuotojui. Juk tas skleidžiamas garsas stiprus ir nuobodokas. Vienas dalykas taip pervažiuoti nuo vien naktinio klubo prie kito. Tačiau važiuojant toliau galima ir lengvai išprotėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų