REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis šiuolaikinių vyrų yra nepatenkinti savo penio ilgiu. Pats kažkada buvau tuo susirūpinęs, perskaičiau daugybę straipsnių, patarimų ir šiaip visokios statistikos apie mūsų svarbiausią įrankį(penį).

REKLAMA
REKLAMA

Apsiraminau po to, kai susiradau panelę/moterį, kurią labai mylėjau ir ji mylėjo mane. Jokių problemų sekso metu nepatyriau, jokių neigiamų pareiškimų iš jos pusės neišgirdau. Ji buvo viskuo labai patenkinta. Preziumavau, kad jo ilgis yra normalus ir jo užtenka, kad patenkinčiau moterį.

REKLAMA

Šiuo metu esu vienišas žmogus. Atsirado daugiau laisvo laiko, kurį galiu skirti savo tobulėjimui ir nusprendžiau truputėlį patobulinti savo kūną, o tiksliau bent porą centimetrų padidinti penį. Žinau, kad moterims tai nėra svarbiausias dalykas, bet pamačiusios vizualiai padorų penį jos labiau susijaudina ir jaučia tavo viešpatavimą, taip pat jos mėgsta girtis savo draugėms, kad jos vaikinuko ... tokio ilgio.

Bandysiu trumpai pristatyti jums penio didinimo būdus:

1. Penio padidinimas chirurginiu būdu

Chirurginis varpos didinimas rizikingas kaip ir kiekviena operacija. Pakankamai brangus, Lietuvoje ši operacija kainuoja apie 12 tūkstančių litų ir 5 savaites tenka be sekso. Per operaciją jo ilgis ir skersmuo padidinamas dar iki 2 cm, raiščių atskyrimas po gaktos kaulu leidžia jį prailginti dar 2-3,5 cm. Tačiau jūsų penis susijaudinimo metu praras gebėjimą žiūrėti į viršų.

REKLAMA
REKLAMA

„Ilginant varpą ji tarsi patraukiama iš šaknies, dėl to pasidaro didesnė. Varpos didinimo operacija yra sudėtingesnė - apyvarpėje daromi nedideli pjūviai, o pro juo švirkštu varpa pripildoma savų riebalų, kurie gali būti paimti iš vidinių šlaunų paviršiaus arba „gelbėjimosi rato“ pilvo apačioje. Po tokios operacijos atmetimo reakcijų nebūna, nes varpa yra pastorinama savais riebalais“, - pasakoja chirurgas.

2. Penio didinimo tabletės

Varpos didinimo tabletės. Netikėkite gamintojais, kurie teigia, kad jos tikrai veikia. Šios tabletės dažniausiai būna pagamintos iš augalų, mineralų, gerinančių spermos kokybę, gerinančių kraujotaką (dėl to galbūt gali pagerėti nebent erekcija; tačiau tai aktualu gal tik vyresniame amžiuje). Be to, kartais gali padėti nebent placebo efektas (beje, placebo efektas veikia net 30% atvejų, todėl iš visų užsisakiusiųjų šį produktą bent tiek klientų jo negrąžina). Anatomiškai ilginančių penį vaistų šiuo metu dar nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Ištempimo principas

Varpos didinimas naudojant ištempimo metodiką. Mano manymu tai yra vienas iš efektingiausių ir nebrangių būdų. Tai pat vienas iš seniausių metodų. Senovėje vyrai ištempdavo savo penius, pakabinę ant jų galų svarsčius, palaipsniui vis didindami svorį. Rezultatai, teigiama, buvę įspūdingi. Šiuolaikiniai specialistai siūlo kažką panašaus:  „AndroPenis“, „PeniMaster“.

PeniMaster – vokiečių užpatentuotas prietaisas. Šis prietaisas veikia ištempimo principu, stimuliuoja palaikančių raiščių, akytkūnių ir kitų penio audinių padidėjimą. Po „PeniMaster“ panaudojimo kurso gauti rezultatai išlieka nekintantys visą likusį gyvenimą, bent jau taip teigia gamintojai. Taip pat šis prietaisas padeda ištiesinti varpos kreivumą.

REKLAMA

PeniMaster'io privalumas yra tas, kad ekstenderis turi labai patogų galvutės fiksavimo mechanizmą. Priešingai negu kiti ekstenderiai, PeniMaster'yje yra naudojamas dirželis, kuris tvirtai ir patogiai laiko užspaustą penio galvutę, kas leidžia ilgiau nešioti šį prietaisą. AndroPenio ateities planuose yra numatyti pakeitimai susiję su šiuo fiksavimo būdu.

4. Vakuuminės pompos

Varpos didinimas naudojant vakuumines pompas. Tokios pompos teigiamai veikia kraujotaką ir yra priemonė, padedanti pasiekti erekciją. Per vakuuminį siurblį pasiekiamas greitas ir staigus kraujagyslių išplėtimas. Pasiektas rezultatas yra laikinas – apie 12 valandų. Kiek žinau, šiomis vakuuminėmis pompomis naudojasi vyrai prieš filmuodamiesi porno scenose, laikinai padidindami savo penius. Tačiau nereikia pamiršti, kad filmas visada lieka filmu.

REKLAMA

5. Erekcijos žiedai

Varpos didinimas naudojant erekcijos žiedus. Erekcijos žiedai leidžia palaikyti galingą erekciją ir padidina varpos akytkūnį, kuris erekcijos metu prisipildo kraujo, taip padidėja pats penis. Kai kurie mano, kad tokio žiedo nešiojimas yra netgi erotiškas ir teikia nemažą malonumą. Tiesa, ši priemonė padeda ne visiems vyrams ir ne taip greitai, kaip norėtųsi. Lietuvoje populiaresni vibruojantys erekcijos žiedai.

www.onanizmas.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų