REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu aktorės Ingos Norkutės žvaigždė šviečia vis ryškiau: nei darbo pasiūlymų, nei vyrų dėmesio, nei pinigų jai nebetrūksta. Tačiau beveik niekas nežino, kad spindintis scenos žvaigždės gyvenimas yra tarsi didžiausias kontrastas Ingos Norkutės praeičiai: „Buvau tikrų tikriausias bjaurusis ančiukas“, - apie savo skaudžią patirtį prabyla Lietuvoje gerai žinoma moteris. Aktorė neslepia ir to, kad drastiška savo išpažintimi visiems siekia įkvėpti drąsos ir pasitikėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Negraži buvau maža. Nieko gera nebuvo ir paauglystėje“, - sako Inga. Diskotekose jai niekas nesiūlydavo pašokti, nekviesdavo į pasimatymus. Gyvenimas nelepino ir tada, kai mokytis aktorinio meno paslapčių įstojo į akademiją. Buvo dienų, kai neturėjau net ką valgyti“, - prisimena dabartinė televizijos žvaigždė ir prisipažįsta: iš bado kartais tekdavo tuštinti netgi svetimas keptuves ir gerti aliejų.

REKLAMA

Tikrasis Ingos Norkutės klestėjimo etapas prasidėjo prieš kelerius metus. Tuomet, kai ją, Šiaulių dramos teatro aktorę, pakvietė vaidinti  televizijos seriale. Publika Ingą greitai pamėgo. Po metų kitų aktorė jau vedė renginius ir laidas.

Tačiau svarbiausia, kaip sako pati Inga, kad tik tapusi visiems gerai žinomu žmogumi, ji atsikratė didžiausių savo kompleksų. Tik tada, kai išmoko mylėti save, kai įgavo pasitikėjimo, stabilizavosi ir širdies reikalai. Trisdešimt septynerių metų aktorė jau penkerius metus gyvena su vienuolika metų jaunesniu Aurimu  Žviniu. Jau kuris laikas netyla spėlionės, kad Inga labai greitai vilksis vestuvinę suknelę. Pati Inga neslepia ir aiškiai žino vieną: ji labai nori vaikų.

Nepagražinta I. Norkutės gyvenimo istorija - antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų