REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį UEFA Čempionų lygos atsakomuosiuose aštunfinalio mačuose „Manchester United“ bandys pralaužti prancūzų gynybą ir įrodyti „Marseille“ ekipai, jog yra ne veltui vadinami poros favoritais, tuo tarpu vokiečių „Bayern“ sieks išsaugoti Milane įgytą pranašumą ir eliminuoti taurės savininkus iš tolimesnės kovos.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester United“ (Anglija) - „Marseille“ (Prancūzija) (21.40 val. tiesioginė transliacija per „Viasat Sport Baltic“).

REKLAMA

Pirmasis susitikimas. Pirmasis šių ekipų susitikimas turėjo nuvilti futbolo gerbėjus – blankios Prancūzijoje vykusios rungtynės baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Traumos. Bene svarbiausia naujiena „Man Utd“ gerbėjams – į treniruotes sugrįžo portugalas Nani. Be to, mače su „Arsenal“ jau rungtyniavo ir Luisas Antonio Valencia, o taip pat traumą išsigydė Michaelas Carrickas. Neaišku, ar galės žaisti mikrotraumą turintis Nemanja Vidičius bei sergantis Darrenas Fletcheris. Didžiausi „United“ nuostoliai – Rio Ferdinandas, Park Ji-Sungas bei Andersonas.

REKLAMA
REKLAMA

Džiugios žinios turėjo pasiekti ir prancūzų fanus – praėjusiame Prancūzijos čempionato mače jau žaidė Andre-Pierre'as Gignacas, be to, į sudėtį įtrauktas bus ir Mathieu Valbuena.

Trenerių mintys. „Vis dar žaidžiame trijuose skirtinguose turnyruose. Raktas į pergalę - sveiki bei pasirengę žaisti futbolininkai. Būtų malonu turėti tokį pasirinkimą“, – samprotavo Seras Alexas Fergusonas.

„Dabar koncentruojamės ties maču su “Marseille„. Tai gera komanda ir mes turime žengti žingsnį į priekį. Mus gelbės tai, jog žaisime “Old Trafford„ stadione, kur paprastai mus į priekį stumia neįtikėtina atmosfera.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pirmasis susitikimas paliko šansų prasibrauti toliau. Be abejo, “United„ yra favoritai, tačiau net jei bus menkiausias šansas – kausimės iki galo“, – teigė „Marseille“ treneris Didier Deschampsas.

Prognozuojamas startinės sudėtys. „Manchester United“: Edwinas van der Saras; Rafaelis; Nemanja Vidičius, Chrisas Smallingas, Patrice'as Evra; Ryanas Giggsas, Paulas Scholesas, Michaelas Carrickas, Nani; Wayne'asa Rooney, Dimitaras Berbatovas.

„Olympique Marseille“: Steve Mandanda; Rod Fanni, Stephane Mbia, Souleymane Diawara, Gabrielis Heinze; Edouardas Cisse, Benoita Cheyrou, Lucho Gonzalezas; Loicas Remy, Andre-Pierre'as Gignacs, Andre Ayew.

REKLAMA

Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) - Milano „Inter“ (Italija) (21.35 val. tiesioginė transliacija per „TV6“).

Pirmasis susitikimas. Pirmajame mače „Giuseppe Meazza“ stadione vokiečiams pavyko atsirevanšuoti už nesėkmę patirtą UEFA Čempionų lygos finale – bavarai triumfavo rezultatu 1:0, o pergalę lėmė mačo pabaigoje pelnytas Mario Gomezo įvartis.

Traumos. Bene didžiausias galvos skausmas „Inter“ treneriui Leonardo – brazilas Lucio. Walteris Samuelis yra iškritęs iš rikiuotės iki sezono pabaigos, todėl kito pagrindinio vidurio gynėjo nebuvimas gali tapti vienu iš lemiamų dalykų. Aišku, jog Lucio keliaus į Vokietiją ir ekipos treneriai sprendimą padarys paskutinėmis minutėmis. Dar vienas klaustukas yra ir ties Diego Milito pavarde, todėl mačą tikriausiai pradės Pandevo bei S. Eto'o duetas.

REKLAMA

Malonesnis galvos skausmas „kamuoja“ „Bayern“ trenerį Louisą Van Gaalą – olandas turės pasirinkti, kuriuos futbolininkus leis rungtyniauti gynybos viduryje. Sumaišties įnešė ir saugas Luisas Gustavo, savaitgalį puikiai rungtyniavęs sau neįprastoje vidurio gynėjo pozicijoje.

Pasitikėjimas. Be abejonės, pasitikėjimo vokiečiams taip pat suteikė ir pergalė rezultatu 6:0 mače su „Hamburg“. Tai patvirtino ir komandos strategas: „Visi pamatė, ką iš tikrųjų gali “Bayern„. Tai tiesiog nuostabus pasiruošimas mačui su “Inter".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turime palaikyti vienas kitą. Mano nuomone, dabar labiau pasitikime savimi ir tai turi tęsti“, - pridūrė komandos lyderis Arjenas Robbenas.

Prognozuojamas startinės sudėtys. „Bayern“: Kraftas; Lahmas, Pranjičius, Badstuberis, Gustavo; Ribery, Tymoščiukas, Schweinsteigeris, Robbenas; Muelleris, Gomezas.

„Inter“: Julio Cesaras; Maiconas, Cordoba, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovičius; Sneijderis; Pandevas, Eto'o.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų