REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos sostinės viešbučiai siekia gerokai pasipelnyti iš 2012 metas Londone vyksiančių vasaros olimpinių žaidynių, jie savo paslaugų kainas padidino iki penkių kartų, o kelionių agentūroms nustatė drakoniškas kambarių rezervavimo sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo britų dienraštis „The Financial Times“, tokia padėtis gali pakenkti planams užkirsti kelią kainų augimui prieš artėjantį pasaulinį sporto renginį. Manoma, kad ažiotažas prasidės kovo 15 d., kai bus pradėta prekiauti bilietais į 2012-ųjų metų olimpiadą.

REKLAMA

Savo pavardės nenorėjęs skelbti kelionių agentūros agentas sakė, kad vienas keturių žvaigždučių viešbutis, kuriame paprastai kambarys kainuoja vidutiniškai 200 svarų sterlingų, olimpiados metu už nakvynę prašys 1,1 tūkst. svarų sterlingų. O kitas tos pačios kategorijos viešbutis kainas padidino nuo 131–297 iki 142–266 svarų sterlingų.

Trijų žvaigždučių viešbučiuose kainos olimpiados laikotarpiui padidėjo 2–3 kartus.

Viešbučiai pakeitė ir kambarių rezervavimo sąlygas. Jei anksčiau rezervuoto kambario buvo galima atsisakyti be baudos, tai olimpiados metu bauda sieks 100 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų