REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemos bandymuose naujas McLaren bolidas pasirodė nepatikimas ir nusileido varžovams greičiu. Komanda bandė realizuoti gan inovacinio MP4-26 bolido potencialą, bet beveik kiekvieną dieną kildavo problemos dėl gedimų.

REKLAMA
REKLAMA

Jensonas Buttonas, McLaren Mercedes: „Nenoriu meluoti, mes ne geriausios formos prieš sezono pradžią. Pakanka pasižiūrėti į distanciją, kurią nuvažiuoja Red Bull ir Ferrari per vieną dieną, kad suprastume – mes nusileidžiame varžovams.

REKLAMA

Nėra prasmės apie tai nuolatos galvoti, nereikia prieš sezono pradžią liūdėti – mes turime kontroliuoti situaciją ir spręsti iškilusias problemas. Tikiuosi, bolido patikimumo problemas išspręsime.

Praeitais metais niekas netikėjo, kad sugebėsiu laimėti lenktynes Melburne, startuodamas iš ketvirtos vietos – Red Bull bolidai pusę sekundės rate buvo greitesni už mus. Niekas nežino, kas mūsų laukia Australijoje. Orai dažnai ten būna permainingi, bet jau akivaizdu – mes esame ne idealios formos, o Red Bull ir Ferrari persvara pakankamai didelė. Apie kitas komandas sunku kažką spręsti.

Bet nereikia užsiimti palyginimais ir galvoti apie varžovus – reikia atlikti savo darbą. Mes turime daug stiprių specialistų, kurie šiuo metu daro viską, ką tik gali. Šios problemos išsprendžiamos, tikiuosi, Melburne mes būsime konkurencingesni.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų