REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistų Dailiaus Dargio ir Giedriaus Krušnausko straipsnis „Kvaištame vis labiau“. Nėra kitos tokios pelningos nelegalaus verslo srities kaip prekyba narkotikais. Baltieji kokaino milteliai ir svaigūs kanapių dūmai nuolatos lydi lietuvių viduriniosios klasės kviestinius vakarėlius nuo Londono iki Vilniaus. Uždraustų narkotikų vartotojai ne tik padeda nusikaltėliams žertis didelį pelną, bet ir prisiima netiesioginę atsakomybę už pralietą kraują, kuris žymi kiekvieną narkotikų kelionės etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „Eurokomisarės laurų vainikas gali virsti kilpa“. Iš darbo atleistos Europos Komisijos buhalterės kaltinimai Lietuvai meta šešėlį ant dabartinės prezidentės Dalios Grybauskaitės.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Kas ir kodėl žudo bankininkus“. Rusijos verslo elitas ginčus tebesprendžia banditų metodais. Smurtas ir nusikaltimai – Rusijos kasdienybė. Ne retenybė ir plačiai pagarsėjusių bankininkų tarpusavio konfliktai pasitelkus šaunamuosius ginklus.

Muamaras Gaddafis gali valdžioje ir likti – taip mano iš Libijos ką tik grįžęs daugkartinis Lietuvos šachmatų čempionas, didmeistris Vidmantas Mališauskas, kurį šį kartą ir kalbina rubrika „Savaitės interviu“. Interviu su V. Mališausku skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „Libijoje nebuvo labai baisu“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Pinigų skonis“  - žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnis „Menas būti mama ir verslininke“. Nacionalinio aktyvių mamų sambūrio atstovė spaudai Rasa Paulavičienė sako, kad Lietuvoje mamoms sudėtinga užsiimti verslu.

Ispanijos krepšinio rinktinės įžaidėjo Jose Manuelio Calderono nuomone, Lietuva net ir be Lino Kleizos gali laimėti Europos čempionato auksą. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „Sirgalių tribūnos“ straipsnyje „J. M. Calderonas: kaip ir Lietuva, kovosime dėl aukso“

Kas antras tėvas nurodo, kad su vaikais apie pinigus kalbėtis sunku. Tai paaiškėjo po „Danske“ banko užsakymu „SIC Gallup Media“ atlikto tyrimo, kuris taip pat parodė, kad tėvai pageidautų daugiau pagalbinių mokomųjų priemonių, kaip kalbėtis su vaikais apie pinigus. Apie tai pasakoja rubrikos „Finansai plius“ straipsnis „Pinigėnai“ – kas tai?“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“  - interviu su kultūros atstove Galina Dauguvietyte, kuri prisipažįsta esanti nusivylusi tiek tautiečiais, tiek valdžia, tačiau galimybe įsikurti kitoje šalyje niekada nemaniusi pasinaudoti.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų