REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Aktorė Cameron Diaz prisipažįsta: „Aš mielai pabučiuočiau varlę, netgi žinodama, kad ji nevirs žavingu princu. Aš myliu varles!“

REKLAMA
REKLAMA

Kolegė Drew Barrymore bando išspręsti gamtos problemas: „Manau, kad žuvis ir paukštis galėtų būti pora. Tačiau kur jie gyventų?“

REKLAMA

Arnold Schwarzenegger samprotauja apie gėjus: „Mano nuomone, gėjų ir lesbiečių santuokos yra toks dalykas, kuris turi įvykti tarp vyro ir moters“.

Supermodelis Linda Evangelista dėkoja Dievui: „Dievas sukūrė mane tokią gražią. Jei jis nebūtų to padaręs, dabar aš būčiau mokytoja“.

Aktorė Brook Shields kovoja prieš rūkimą: „Rūkymas žudo. O jei tu esi miręs, netenki svarbios gyvenimo dalies“.

Nekaltas ChristinAguiler klausimas: „O kur šiemet vyko Kanų kino festivalis?“

Jessica Simpson piktinasi žmonių nesupratingumu: „Aš nesergu anoreksija. Aš iš Teksaso. Kodėl jūs manonte, kad teksasiečiai yra anoreksikai?“

REKLAMA
REKLAMA

JAV prezidentas George Bush tikrai žino, ką sako: „Aš turiu savo nuomonę, savo pažiūras, bet ne visada sutinku su jomis“. Dar viena „auksinė“ lyderio mintis: „Aš manau, kad karas yra labai pavojinga vieta“.

Paris Hilton pagaliau suprato... „Dabar aš protinga. Visi prašo manęs – nusiimk liemenėlę. NE! Jie tik ir laukia, kada galės mane nufotografuoti ir parduoti nuotraukas. Aš nesu kvaila“.

Ir kaip gi be Britney Spears: „Tiesą sakant, aš niekada nenorėjau vykti į Japoniją. Nes paprasčiausiai nemėgstu žuvies. Žinau, kad ten, Afrikoje, ją visi valgo“.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų