REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ komandos „Renault“ gydytojas Riccardo Ceccarelli sako, kad vis dar neaišku, kada į kraupią avariją patekęs ir dabar reabilitaciją atliekantis Robertas Kubica vėl galės lenktyniauti, rašo skysports.com.

REKLAMA
REKLAMA

Italijos ligoninėje Pietra Ligure sveikstantis lenkas prieš mėnesį ralio trasoje pateko į avariją. R. Kubicai teko iš viso 24 valandas gulėti ant operacinio stalo, kad būtų stutvarkyti dešinės rankos ir kojos lūžiai.

REKLAMA

„Renault“ pilotas pareiškė, kad norėtų į „Formulės-1“ trasas grįžti dar šiais metais, tačiau kol kas apie konkrečią jo sugrįžimo į didįjį sportą datą kalbos nėra. R. Ceccarelli užsimena ir apie kitą klausimą – ar lenkas apskritai galės grįžti į „Formulę-1“.

„Sekiau kiekvieną operaciją nuo pirmos dienos. Jeigu klausiate, ar tikiu, kad lenkas sugrįš, galiu pasakyti „taip“, tačiau jeigu klausiate mano nuomonės, sakau „nežinau“, – komentavo R. Ceccarelli. Jis patikino, kad R. Kubicai su kiekviena diena vis geriau, tiek fizinė, tiek psichologinė reabilitacija vyksta gana sparčiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų