REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno varguolius keptais jaučiais ir kitais skanėstais kažkada vaišinęs skandalingasis Vytautas Šustauskas pats atsidūrė ant skurdo slenksčio. Buvęs Kauno meras ir buvęs Seimo narys 66 metų V. Šustauskas pasijuto tikras skurdžius ir ieško socialinės pagalbos, rašo lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Plačiais mostais pagarsėjęs kaunietis domisi, kokiomis sąlygomis galėtų nemokamai maitintis savivaldybės ir „Caritas" finansuojamoje varguolių valgykloje.

REKLAMA

„Mano situacija labai liūdna. Jau keletą dienų aš esu beveik nevalgęs. Per mėnesį turiu pragyventi už 320 litų. Sveikata silpna, tenka nemažai pinigų pakloti vaistams, todėl maistui nelieka", – skundėsi  kažkada vadintas ubagų karaliumi buvęs politikas.

V. Šustauskas gauna 720 litų senatvės pensiją, bet 400 litų kas mėnesį jam tenka pakloti už prieš kelerius metus įsigytą, tačiau vėliau per jo paties sukeltą avariją sudaužytą prabangų automobilį.

Baigęs parlamentaro kadenciją V.Šustauskas buvo įsidarbinęs taksistu, tačiau dėl silpnos sveikatos ir menko uždarbio tokio darbo atsisakė.

2008 metais šis veikėjas vėl bandė laimę Seimo rinkimuose, bet laimė nuo jo nusisuko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų