REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikriausiai ne vienam kyla pavydas stebint pramogų pasaulio atstovus – juk jie visi tokie gražūs, turtingi ir  laimingi. Tačiau netgi „išrinktiesiems“ tenka pamatyti juodąją gyvenimo pusę. Štai kelios šokiruojančios žvaigždžių istorijos, vertos kino filmo scenarijaus.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Reese Witherspoon („Užsispyrusi blondinė“) turėjo vargo dėl savo broliuko Johno, kuris 2002 metais įsilaužė į kaimynystėje esantį namą ir bandė nurengti bei pabučiuoti savo miegančią kaimynę. Jaunuolis buvo nuteistas lygtinai ir išsisuko nuo kalėjimo pareiškęs, jog tuo metu buvo girtas, be to, naktį negalėjo matyti, kur ir ką nurenginėja. Reese viešai prižadėjo, kad brolis tokių kvailysčių daugiau nebekrės.

REKLAMA

Nicole Richie (nuotr. SXANPIX)Nicole Richie (nuotr. SXANPIX)

Nicole Richie – kino žvaigždė, Paris Hilton draugė, dar žinoma kaip Lionel Richie dukra. Tačiau tikrieji Nicole tėvai – buvę Lionel'io grupės nariai, kurie paliko mergaitę, kai jai buvo vos treji metukai. „Mano biologiniai tėvai atidavė mane Lionel'iui, nes juo pasitikėjo ir žinojo, kad jis man gali suteikti geresnį gyvenimą“ – teigia Nicole, kuri, rodos, dėl tokių pokyčių ašarų nelieja. Beje, ką Nicole turi galvoje kalbėdama apie „geresnį gyvenimą“, galime tik spėlioti. Nesinori tikėti, kad taip ji vadina savo paauglystę, kuomet nevengė alkoholio ir narkotikų. Šiaip ar taip, kova su šiomis problemomis merginą ir jos įtėvius labai suartino.

REKLAMA
REKLAMA

 

Charlize Theron (nuotr. SXANPIX)Charlize Theron (nuotr. SXANPIX)

Filmo „Monstras“ žvaigždės, manekenės iš Pietų Afrikos Charlize Theron tėvas buvo alkoholikas. Visa šeima kentė jo fizinį bei psichologinį smurtą. Kai Charlize buvo penkiolika, jos motina neapsikentusi nušovė savo vyrą. Ji nebuvo nubausta už šią žmogžudystę, nes teismas pripažino, jog tai buvo savigyna. „Jei aš būčiau mamos situacijoje, pasielgčiau lygiai taip pat“ – toks buvo Charlize komentaras apie šeimos tragediją.

Tobey Maguire (nuotr. SCANPIX)Tobey Maguire (nuotr. SCANPIX)

Tobey Maguire (dar žinomo kaip „žmogus-voras“) vaikystė tikrai nepavydėtina. Kai berniukui buvo vos treji, išsiskyrė jo tėvai. Būsimasis aktorius liko gyventi su mama, kuri, siekdama geresnio gyvenimo, keliavo iš vieno miesto į kitą. Kai Tobey buvo 18 metų, jo tėtušis apiplėšė Kalifornijos banką ir dvejus metus praleido už grotų. Vėliau už gerą elgesį buvo paleistas ir grįžo į normalų gyvenimą. Tobey Maguire teigia, kad pasimokė iš tėvo klaidų: „Jau augdamas supratau, kad privalau užsidirbti pinigų, kurie garantuoja saugumą ir stabilumą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Britney Spears (nuotr. SXANPIX)Britney Spears (nuotr. SXANPIX)

Britney Spears keisti poelgiai pastaruoju metu jau nebestebina – skyrybos, nesibaigiantys vakarėliai, narkotikai, skusta galva... O kur dar apribotos motinystės teisės! Tačiau paaiškėjo, kad ne ji vienintėlė taip skandalingai pagarsėjusi Spears'ų giminėje. Britney močiutė, Emma Jean Spears, nusižudė būdama 31 metų. Emma pagimdė sūnų, kuris po trijų dienų mirė. Moteris labai skaudžiai  išgyveno vaiko netektį, susirgo depresija, ir galiausiai atėjusi prie sūnaus kapo paleido kulką sau į krūtinę. Emma našlaičiais paliko Britney tėvą Jamie bei dar tris vaikus. Deja, du iš jų pasirinko benamių ir nusikaltėlių gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų