REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Londono „Arsenal“ strqategas Arsenas Wengeras pareiškė, kad teisėjas Massimo Busacca nužudė jo komandą atsakomosiose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse su „Barcelona“ (1:3), rašo Goal.com.

REKLAMA
REKLAMA

A. Wengero žodžiais, antrojo kėlinio pradžioje, rezultatui esant 1:1, arbitras neteisingai iš aikštės pašalino jo komandos žaidėją Robiną van Persie.

REKLAMA

54-ą min. R. Van Persie smūgiavo į „Barcelona“ vartus po M. Busaccos švilpuko, užfiksavusio nuošalę. Teisėjas parodė olandui geltonąją kortelę, kuri jam buvo jau antroji šiose rungtynėse.

A. Wengeras pabrėžė, kad M. Busacca „sužlugdė“ fantastiškas rungtynes ir nuliūdino tuos žmones, kurie sirgo už „Arsenal“ ir myli futbolą.

Bendroje dviejų rungtynių sumoje Londono komanda pralaimėjo rezultatu 3:4, o į ketvirtfinalį pateko „Barcelona“. Kaip tvirtina AFP, R. van Persie taip pat laiko savo pašalinimą neteisingu. Olando žodžiais, jis negalėjo girdėti teisėjo švilpuko, kai 95 tūkst. sirgalių šokinėjo ir triukšmavo. R. van Persie teigė, kad jo pašalinimas nulėmė tolesnę dvikovos eigą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų