REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinės moters dienos proga vyrai moterims teikia tulpes, o Šv. Kristoforo kamerinis orkestras kovo 8 d. 19 val. kviečia į koncertą „Jums, moterys! Dar Antikos laikais, Graikijoje netruko įsitvirtinti ypatinga šventė, kuomet dėmesio centre atsidurdavo moterys - net karai būdavo nutraukiami tam, kad vyrai galėtų grįžti namo ir visą savo dėmesį skirti tik joms.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad charizmatiškas, visuomet žavus dirigentas Donatas Katkus žodžio bei muzikos pagalba randa kelią į bet kurios moters širdį, o šįkart prie jo prisijungs ir unikalaus, nepaprasto grožio tembro tenoras Virgilijus Noreika. Du džentelmenai kartu su puikiu orkestru – štai ko reikia, kad antradienio vakaras taptu ypatingu.

REKLAMA

Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas, operos solistas Virgilijus Noreika, pasižymintis artistiniu temperamentu, raiškia vaidyba, giliu muzikos pajautimu, savo dainavimu džiugina daugiau nei pusę amžiaus. Lietuviškuoju Pavaročiu vadinamas atlikėjas yra dainavęs daugelyje garsių pasaulio scenų: Milano La Scaloje, Maskvos didžiajame teatre, Paryžiaus Grand Opera, Buenos Airių, Stokholmo, Sofijos, Belgrado, Budapešto, Bukarešto, Varšuvos, Prahos, Bratislavos ir kituose operos teatruose. Juose sukūrė virš pusšimčio vaidmenų.

Į šventinę koncerto dainų puokštę atlikėjai sudės gražiausias Džiuzepės Verdžio, Pietro Locatelli'o, Benjamino Gorbulskio ir kitų kompozitorių melodijas, išsiskleisiančias po Šv. Kotrynos bažnyčios skliautais. Taigi, nustebinkite moteris ne tik gėlėmis, bet ir nuostabia muzika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų