REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 9 – 13 d. Vilniaus miesto turizmo galimybės bus pristatomos Berlyne vykstančioje parodoje „ITB“. Tai vienas svarbiausių ir didžiausių pasaulinių turizmo renginių, kasmet sulaukiantis didelio turizmo specialistų ir lankytojų dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Planuojama, kad šiemet čia prisistatys daugiau kaip 12 tūkstančių dalyvių iš 190 pasaulio šalių ir regionų.

REKLAMA

Tryliktą kartą parodoje dalyvausiantis Vilnius, bus pristatomas kaip atvira, svetinga ir gyvybinga Europos sostinė, turtinga savo istorija ir tradicijomis, siūlanti įvairių kultūros renginių programą. Krepšinio sirgaliai bus kviečiami atvykti į Europos vyrų krepšinio čempionatą, lankytojams bus akcentuojamas Vilniaus miesto istorinis ir kultūrinis paveldas, kultūriniai renginiai, pateikiama išsami informacija apie Vilniaus turizmo išteklius ir paslaugas. Specialiai šiai parodai išleistas leidinys „Vilniaus stebuklai“ vokiečių kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 8 d. Lietuvos Respublikos ambasadoje Berlyne vyks turizmo seminaras, kaip pritraukti turistus iš Vokietijos. Kovo 9 d. parodų centre vyksiančioje spaudos konferencijoje bus pristatytos trys Baltijos šalys – Lietuva, Latvija ir Estija. Konferenciją organizuoja Baltijos šalių turizmo informacijos centras Berlyne.

Pastarųjų metų turizmo statistikos duomenis, Vokietija yra viena svarbiausių Vilniaus turizmo rinkų ir yra antroje vietoje tarp šalių, iš kurių atvyksta daugiausiai turistų. Daugiausia vokiečių Vilniuje lankosi poilsio, pažintiniais tikslais, domisi verslo plėtojimu.

2010 metais šią parodą aplankė 180 tūkstančių lankytojų, 7 tūkst. žiniasklaidos atstovų. Šiais metais tikimasi sulaukti ne mažesnio lankytojų skaičiaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų