REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per Lietuvą nuvilnijus rinkiminių agitacijų bangai, ėmė aiškėti slapti garsiausių ir turtingiausių politikų sandėriai. Į šį politinį turgų įsivėlė Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskich ir dainininkas Radži. Publikos numylėtinis prasitarė, kad politikos vilkas, milijonierius Viktoras Uspaskich pasiūlė Radži už koncertą sumokėti net 200 tūkstančių litų, mainais Radži buvo siūloma narystė partijoje. Radži turi šimtus tūkstančių gerbėjų, todėl bet kuri partija savo gretas papildžiusi tokio populiarumo dainininku, gautų ir didžiulės Radžio gerbėjų minios balsus! Radžis, atsilygindamas už tokį dosnų rėmimą, turėtų plojančiai ir dainuojančiai publikai tarti vieną kitą gerą žodelį apie Viktorą ir jo partiją.

REKLAMA
REKLAMA

Radžis sako, kad Viktoras jam nesiūlė vokelio su dviem šimtais tūkstančių, viliojimo planas buvo kur kas gudresnis. Šaltinių duomenimis, Viktoras pažadėjo Radžiui suorganizuoti koncertinį turą po Lietuvą, už kurį dainininkas gautų net du šimtus tūkstančių litų! Po tokių pribloškiančių Viktoro pasiūlymų, Radžis ilgai suko galvą ir sugalvojo, kad tapti politiku jam nepasimoka.

Slaptas Radži ir V. Uspaskich sandėris. Pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų