REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas ir „Mėslitos“ savininkas Saulius Poška pasirašė sutartį dėl 1 milijoną litų siekiančių investicijų į LNK balandžio 1-osios programą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėslita“ nusipirko generalinio rėmėjo teisę į nacionalinius šou verslo politikos apdovanojimus „Dviračio žvaigždė“.

REKLAMA

„Kaip sakė Cezaris, tautai reikia dešros ir žaidimų“, - pasirašęs susitarimą sveikinimo kalboje sakė „Mėslitos“ direktorius.

Tautinio kapitalo įmonė „Mėslita“ rėmėjų varžybose nurungė tokius milžinus kaip „Master Kard“ „Amerikos Ekspres“ ir „Gasprom Medija“, įsipareigodama būti „Dviračio žvaigždės“ generaline rėmėja ateinančius 11 metų.

Renginio proga bus išleista nauja balandžio pirmosios ypatingosios dešros partija, kurioje bus mėsos, o ją suvalgius iš burnos nesmirdės svogūnais.

REKLAMA
REKLAMA

Renginį ves 8 vedėjai, šeši iš jų – už kadro. Vietoj raudono kilimo renginio prieigos bus išpuoštos 113 metrų specialių šventinių sasyskų raudoname apvalkale.

„Dviračio žvaigždės“ ceremonijoje vyks didysis chorų mūšis, kuriame susikaus Konjakinis „Mėslitos“ choras ir Bambalinis Darbo biržos bedarbių choras. Mūšio nugalėtojas gaus teisę atlikti dainą. Jau žinoma, kad tai bus „Varguolių“ choras iš operos „Nabukas“.

Nacionalinių šou verslo politikos apdovanojimų „Dviračio žvaigždės“ transliacija vyks balandžio 1-ąją tiesiogiai.  Joje paauksuotos „Dviračio žvaigždės“ bus įteiktos tiems, kurie labiausiai prajuokino arba apsijuokė Lietuvoje praėjusiais metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų