REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 8-ąją, antradienį, laidoje „Žiūrim, ką turim“ – dvi intriguojančios temos. „Kai pamačiau, kad Seime yra ir kvailesnių už mane, nusprendžiau pats eiti į politiką. Jau pradėjau domėtis politologija“, – savo ateities planus dėstė  Mindaugas Jonušas – Minedas.

REKLAMA
REKLAMA

Klounu vadinamas Minedas negailėjo aštrių žodžių dabartiniams Seimo nariams. Labiausiai kliuvo Antanui Nedzinskui už apdairiai suregztą vestuvių apgaulę. Politiku siekiantis tapti atlikėjas teigė negalintis suprasti, ką tokie žmonės veikia Seime.

REKLAMA

Laidoje išvysite ir reportažą apie garsiai nuskambėjusią Kristinos Brazauskienės 7 tūkst. litų auką daugiavaikei šeimai, kurią į bankrotą nuvarė klaidą padariusi Mokesčių inspekcija.

„Mane labai sujaudino šios šeimos istorija. Tai  labai graži šeima, tiek vaikų. Stebiuosi,  kaip be pašalpų  tėvai sugebėjo užauginti dešimt vaikų. Žiūrint į dabartinę jų situaciją, man plyšta širdis“, – kalbėjo Kristina Brazauskienė.

„Žiūrim, ką turim“ kūrybinė grupė apsilankė ir pas nukentėjusią šeimą. Sunerimusi motina Rita Degutienė labai baiminasi dėl savo sveikatos: „Dėl valstybinės institucijos klaidos jaučiuosi bjauriai – pažeminta, sutrypta. Neturėjau nei vieno žilo plauko, dabar turiu begalę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų