REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kažkada toks konservatyvus sedanas „Ford Crown Victoria“ buvo vos ne JAV greitkelių policijos simboliu. Panašu, atsimenate daugybė kino filmų, kuriuose policijos pareigūnai į pagalba lekia būtent tokiais automobiliais. Tiesa, dabar tai jau istorija.

REKLAMA
REKLAMA

„Ford“ pozicijas tarp greitkelių „naikintuvų“ jau senokai kaip reikiant „aplaužė“ konkurentai iš „General Motors“. Ir visai pelnytai. Ko verta buvo vien tik policijai skirta „Dodge Charger“ versija. Tačiau „Ford“ nusprendė atsiimti savo..

REKLAMA

„Ford“ kaip pagrindinį kozirį pateikė konceptualų atsinaujinimą. „Ford“ policijos „naikintuvai“ dabar siūlomi su priekinių, arba, visų ratų pavara. Tai du modeliai – sedanas „Taurus Interceptor“ ir visureigis „Explorer Interceptor“.

Sedanas komplektuojamas su 3.5 litro darbo tūrio 280 a.g. V6 tipo varikliu, o visureigis – su 3.7 litro darbo tūrio „Ti-VCT" V6 tipo 300 a.g. varikliu. Pažiūrėkite, kaip šiuos „naikintuvus“ bando  patys JAV policininkai. Tiesa, vaizdo reportažuose teigiama, kad už gerus žodžius pareigūnams „Ford“ tikrai nemokėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų