REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 19 d. Vilniuje koncertuosiančios grupės „Camouflage“ pasirodymą pradės lietuvaičiai „Lemon Joy“. Tai bus jau antras kartas, kai abi grupės gros toje pačioje scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Viena scena dalinsis antrą kartą

Vienintelį koncertą Vilniuje surengsianti legendinė grupė „Camouflage“ atnaujins pažintį su lietuvių grupe „Lemon Joy“. Išskirtinį pasirodymą gegužės 19 d. „Ūkio banko teatro arenoje“ surengsiančių elektroninės muzikos pionierių koncertą pradės Igorio Kofo kolektyvas. Tai bus jau antras kartas, kai šios grupės dalinsis viena scena - „Camouflage“ koncertą „Lemon Joy“ pradėjo ir 2006 m.

REKLAMA

„Jų dainos skamba kokybiškai ir skoningai. Labai džiaugiamės, kad esame antrą kartą pakviesti groti kartu su viena mėgiamiausių grupių“, - galimybe koncertuoti kartu džiaugiasi „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas. Grupės muzikantai žada paruošti specialią programą, kurioje skambės ir patys naujausi kūriniai.

Balandžio pabaigoje grupė „Lemon Joy“ planuoja išleisti naują albumą „Stebuklas“. Penkerius  metus lauktas naujas įrašas bus jau septintasis albumas grupės istorijoje. Albumą „Stebuklas“ pristatanti daina „Kažkada“ šiuo metu yra vienas populiariausių hitų lietuviškose radijo stotyse ir karaliauja dažniausiai transliuojamų dainų sąrašuose. Artmiausiuose „Lemon Joy“ planuose yra dainos „Kažkada“ vaizdo klipo filmavimas, fotosesija ir albumo pristatymo koncertai didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

REKLAMA
REKLAMA

Elektroninės muzikos pionieriai

1983 m. karjerą pradėjusi „Camouflage“ yra viena iš garsiausių ir populiariausių elektroninės muzikos grupių pasaulyje. Didžiulę ištikimų gerbėjų armiją turintis vokiečių kolektyvas išpopuliarėjo žaibiškai. Jau debiutinis grupės singlas „The Great Commandment“ tapo didžiuliu hitu ne tik Europoje, bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Už Atlanto ši daina net tris savaites iš eilės karaliavo populiariausių „US Dance Chart“ sąraše.

Didelė sėkmė lydėjo ir pirmuosius du grupės studijinius albumus „Voices And Images“ (1987 m.) ir „Methods Of Silence“ (1989 m.). Daugelio kritikų nuomone šie du įrašai padėjo pagrindus synth-pop ir new-wave muzikos krypčių vystymuisi Europoje. Didžiausius „Camouflage“ hitus „The Great Commandment“, „Love Is A Shield“, „Stranger's Thoughts“, „Suspicious Love“, „Close (We Stroke The Flames)“, „Bad News“ ir daugelį kitų žino ne vienos kartos melomanai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų