REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svajoji apie vyro pagyras bei pagarbą? Nori, kad jis kraustytųsi iš proto dėl Tavęs, bet tau vis kažko pritrūksta? Neatsipalaiduoji drauge su vyru ir jautiesi susikausčiusi? Mes Tau padėsime pasijusti tikra deive. Tik prieš tai turi įsiklausyti į profesionalų teikiamus patarimus Tau!

REKLAMA
REKLAMA

1. Turi žinoti savo vertę. Taip, SAVO vertę. Tu gali įsigyti gundantį apatinį trikotažą, pasidaryti nuostabų makiažą, bet jei nejusi pasitikėjimo savimi, negalėsi žengti į priekį ir Tau nepavyks tobulėti. Todėl privalai pamiršti visus savo kompleksus ir atminti, jog svarbiausia – vidinė harmonija.

REKLAMA

2. Nesibaimink moteriškumo. Tau vis dar idealiai atrodo per pusę linkstančios podiumu žygiuojančios manekenės, kurių kojos primena degtukus? Tu svaigsti nuo jų liekno liemens ir ilgo kaklo?

Mieloji, pats metas apžiūrėti save veidrodyje ir susimąstyti apie tikrąjį moteriškumą. Jis slypi ne kauluose ir XS drabužių dydyje, bet apvaliose formose bei žmogaus viduje! Visi tavo apvalumai – tai Tavo šansas užkariauti vyrus. Standi krūtinė ir apvalūs klubai – ar ne dėl jų nuo senų laikų eina iš proto garsiausi pasaulio vyrai?

REKLAMA
REKLAMA

3. Būk panaši į katę. Gundantis ir paslaptingas žvilgsnis, meilūs prisiglaudimai, saldūs bučiniai ir švelnus vyro apsikabinimas lovoje. Jūs esate nugalėtoja!

4. Renkis taip, kad Tave norėtų nurengti. Nutysusiais džinsais ir megztiniu nesugundysi, tačiau jei Tavo palaidinės saga „netyčia“ prasisegs arba sijono skeltukas atidengs koją aukščiau kelio – Tau pavyko jį suvilioti ir Jūsų laukia smagus vakaras su pusryčiais lovoje.

5. Atrask aukso viduriuką bendravime. Moterimi-deive tapsi tik mokėdama bendrauti. Nepamiršk, kad jei turi du diplomus ir esi apsigynusi disertaciją, pokalbio metu neturėtumei rodytis esančia pranašesne už vyrą bei visus kitus. Išmok pateikti savo žinias, tačiau nepervertink savęs.

Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų