REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos ministras pirmininkas Silvijus Berluskonis (Silvio Berlusconi) šeštadienį vėl stoja prieš teismą byloje dėl įtarimų korupcija, praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

S. Berluskonis kaltinamas sukčiavimu ir valstybės lėšų išeikvojimu įsigyjant transliacijos teises vienoje iš jam priklausančių žiniasklaidos kompanijų. Tai viena iš keturių bylų, kuriose įsipainiojęs S. Berluskonis, viena jų - dėl naudojimosi nepilnametės prostitutės paslaugomis. Ministras pirmininkas neigia visus jam metamus įtarimus.

REKLAMA

Sausio mėnesį Italijos premjerui panaikintas imunitetas, suteikiantis teisminę neliečiamybę

Naujausioje byloje įtariama, kad kartu su savo sūnumi ir kitais bendrininkais S. Berluskonis permokėjo už transliacijos teises ir taip išvengė sandorio mokesčių.

Ši byla yra susijusi su kitu prieš savaitę pradėtu tyrimu dėl sukčiavimo, kuriame taip pat įsipainiojęs ministras pirmininkas.

Trečiasis teismo procesas, kuriame S .Berluskonis kaltinamas papirkinėjimu, turi prasidėti vėliau šį mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtasis teismo procesas, kuriame bus nagrinėjami 74-erių ministrui pirmininkui pareikšti kaltinimai dėl pinigų mokėjimo nepilnametei prostitutei už sekso paslaugas ir piktnaudžiavimo valdžia, numatytas ateinantį mėnesį.

Politikas neseniai pareiškė, kad jam teko stoti prieš teismą daugiau nei kam kitam per visą pasaulio istoriją, - atsakovu jis buvo daugiau nei 50-yje bylų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų