REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

18 metų laisvės atėmimo bausmė paskirta senolę į šulinį įmetusiam 31 metų kėdainiečiui D. S. Tokią subendrintą laisvės atėmimo bausmę už nužudymą sunkinančiomis aplinkybėmis, vagystę įsibrovus į svetimas patalpas ir neatliktą ankstesnę bausmę jam skyrė Panevėžio apygardos teismas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmuosius penkerius laisvės atėmimo metus nuteistajam skirta atlikti kalėjime, kitus trylika - pataisos namuose.

REKLAMA

Pernai paskutinė liepos naktis Kėdainių rajono Angirių kaimo septyniasdešimtmetei gyventojai, vasarą laikiusiai gyvulius jai priklausančioje negyvenamojoje sodyboje Ruseiniuose, netikėtai tapo dramatiška gyvenimo pabaiga.

Tą naktį pašiūrėje prie gyvulių nakvojusią sodybos savininkę vidurnaktį prikėlė kartais padėdavęs nupjauti žolę D. S. Samdinys supykęs, kad buvo pavadintas vagimi, trenkė kumščiu moteriškei per galvą.

REKLAMA
REKLAMA

Išsigandusi moteris puolė bėgti, tačiau pasimetusi pasuko ne į kelią, bet link šulinio. Smurtautojas, pasivijęs šeimininkę, sugriebė už drabužių ir įmetė į šulinį.

Po kiek laiko vienišos sodybų savininkės pasigedę giminaičiai rado ją nenaudojamame šulinyje, nes gyvuliams girdyti vanduo buvo nešamas iš upelio.

D. S., nuskandinęs sodybos savininkę, sugrįžo į pašiūrę ir pavogė rankinėje rastus 2 tūkstančius 400 litų.

Ši nusikaltimų žmogaus gyvybei ir nuosavybei baudžiamoji byla pasiekė teismą per tris su puse mėnesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų