REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gyvenime yra keli dalykai, kurie suteikia vyrams entuziazmo. Vienas tokių dalykų – žinojimas, kad vyras gali patenkinti moters troškimus, poreikius, ypač seksualinius poreikius.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas labiausiai vyrų savimeilę glostančių ir pasitikėjimo savimi pridedančių dalykų – moterų pasakymas, kad jie pilnai jas patenkina, kaip meilužiai (lovoje).

REKLAMA

Moteris, sakydama, kad jos vyras – geras meilužis, daro vyrui didesnę įtaką, nei sakydama, kad jis yra inteligentiškas, geras ir nuostabiai atrodantis (gražus). Manau, jau net dabar Tau tapo aiškiau, bet aš pratęsiu ir papasakosiu daugiau apie tai, kodėl moterys vaidina orgazmą:

Verčia vyrus jaustis vyrais

Vyras jaučiasi vyru, kuomet jis gali gerai pasireikšti lovoje ar bet kur kitur, kur galima užsiimti intymiais reikalais. Moterys labai gerai žino šitą faktą ir žino, kaip svarbu padaryti, kad jų vyrai jaustųsi saugūs, užtikrinti.

REKLAMA
REKLAMA

Nesvarbu kokio storio „mačo siena“ gina vyro pasitikėjimą savimi, jeigu moterys nuolat tyčiosis iš jo gebėjimų ir šaipysis iš jo „pasididžiavimo“ dydžio, anksčiau ar vėliau vyras pastebės, kad jo pasitikėjimas savimi žlunga. Tuo labiau, vyrui labai svarbu parodyti/įrodyti, kad jis tinka savo partnerei seksualine prasme, net jeigu moteriai seksas nėra labai svarbu.

Pasitelkdamos šias „slaptas“ žinias moterys labai subtiliai siekia patenkinti savo seksualines fantazijas manipuliuodamos trapiu partnerio ego. Būtent tai ir yra viena iš priežasčių, kodėl moterys vaidina orgazmą. Bet  kuris vyras, aklai tikintis, kad jo moteris visada patiria su juo orgazmą, rizikuoja. Net ir patys pajėgiausi Don Žuanai kartais patiria nesėkmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Man patiko viena frazė: „moterys vaidina orgazmą lygiai taip pat paprastai, kaip vyrai meluoja.“

Ir moteris vaidina orgazmą vedama ne blogų paskatų, o siekdama išsaugoti trapius romantinius santykius. Juk moterys ne visada gali patirti orgazmą ir kartais joms tenka vaidinti, kad vyras nepradėtų abejoti savo gebėjimais.

Kodėl gi taip įvyksta?

Vyrai, įsiminkite visam laikui: moterys vaidina orgazmą ir kartais perdėtai aimanuoja tik dėl savo vyrų. Jos nori pamaloninti savo partnerį. Vyrams labai daug malonumo suteikia faktas, kad jų moteris mėgaujasi ir patiria orgazmą nuo jų gebėjimų. Moterys visada ieško būdų patenkinti vyrą ir orgazmo vaidinimas – labai galingas ir „slaptas“ moterų „ginklas“.

REKLAMA

Dar viena priežastis (šiek tiek liūdnesnė), kodėl moterys vaidina orgazmą – tai noras viską greičiau užbaigti. Būna momentų, kuomet moteris paprasčiausiai neturi nuotaikos tam reikalui. Vaidindama orgazmą moteris greičiau priartina vyrą ir visas aktas trunka trumpiau. Būna dienų, kuomet moterys paprasčiausiai neturi jėgų, todėl vaidina orgazmą, kad aktas truktų trumpiau...

Trečia priežastis, kodėl moterys vaidina orgazmą – iššūkis! Taip, moterys tai pat jaučia pasitenkinimą, kuomet jos sugeba priversti savo vyrus patirti orgazmą. Juk smagu žinoti, kad tu gali padovanoti savo moteriai orgazmą. Moterims labai patinka matyti, kaip jų partneriai mėgaujasi ir artėja prie orgazmo.

REKLAMA

Apibendrindamas noriu pasakyti, kad moteris aukojasi vaidindama orgazmą, nes ji nutraukia savo malonumą, kadangi vyras dažniausiai taip pat patiria orgazmą ir lytinis aktas baigiasi. Taigi, vyrai, moterys aukojasi dėl jūsų!

Kada moterys vaidina orgazmą?

Išsiaiškinti, kodėl moterys vaidina orgazmą nesudėtinga, nes tam yra labai racionalūs ir akivaizdūs paaiškinimai. Kiek sunkiau būtų nustatyti, kada moteris vaidina ir kada jos orgazmas būna tikras. Štai keletas paprastų patarimų:

Ji tikrai persistengia – jeigu moteris viso akto metu nerėkauja, neaimanuoja labai garsiai, o orgazmo metu ji pradeda šūkauti garsiau nei sunkvežimio sirena, tikėtina, kad  ji simuliuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji prašosi būti apačioj – yra moterų, kurios mėgsta būti apačioje (misionieriaus pozoje); tačiau moteris patiria šiek tiek stipresnį (pilną) orgazmą būdama viršuje. Jeigu ji smaginasi viršuje, šūkauja, aimanuoja ir netikėtai paprašo tavęs perimti „vadeles“ ir eina į apačią, tikėtina, kad ji pavargo ir ruošiasi simuliuoti. Jeigu atsiranda nepagrįstas antklodės tampymas ir nugaros draskymas nagais, taip pat atsiranda tikimybė, kad moteris vaidina.

Ji keistai elgiasi po to – jei po visų aimanų ir šūkavimų bei draskymųsi, maldavimų pasigailėti arba nubausti ji netikėtai nusprendžia eiti plauti indų – tave tikriausiai apgavo. Tai, kaip moteris elgiasi po sekso – akivaizdžiausias faktas, parodantis, kiek malonumo ji patyrė.

REKLAMA

Moteris, patyrusi orgazmą, dažniausiai lieka tokioje būsenoje dar bent kelias minutes. Jeigu po sekso moteris nesiprašo būti apkabinta, pabučiuota arba jos švelnus ir trūkčiojantis balso tonas netikėtai tampa normalus (tarsi nieko neįvyko) – tikriausiai tu sėkmingai sudalyvavai nemokamam vaidinime.

Tai ne visos moterų gudrybės. Visų neatskleisiu, nes moterys supyks...O jei rimtai – visų gudrybių net neverta žinoti, nes bus paprasčiausiai neįdomu arba dar blogiau – pradėsi pats painiotis, kuris orgazmas tikras, o kuris – ne. Geriau manyk, kad visi orgazmai tikri, nes bet kuriuo atveju moteris aukojasi, o tai jau kažką reiškia.

Mėgaukitės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų