REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį vakarą septintąjį kartą kolekcijas pristatantys dizaineriai Lilija Larionova ir Egidijus Rainys prisipažino išaugę iš „literatūrinio“ mados suvokimo. Užuot mastę apie drabužyje paslėptą žinią, jie tiesiog kuria dailius ir malonius dėvėti apdarus.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kolekcijos pristatymą apsilankę dizainerių studijoje, sutikome menininkus pačiame darbo įkarštyje. Šį vakarą ant podiumo bus pristatyta 60 modelių. Atskiras kolekcijas pristatysiantys kūrėjai tikina nesiūlantys būtinų būsimo šiltojo laikotarpio mados tendencijas, o tik savo idėjas, kurios turėtų būti patrauklios moterims.

REKLAMA

L. Larionova šiai kolekcijai pirmąkart pati modeliavo avalynę ir aksesuarus. Moteris teigia kūrusi drabužius, kuriuos būtų lengva derinti prie jau turimo garderobo. „Pakankamai ekonomiška kolekcija krizės laikais“, – juokėsi kūrėja.

Tuo tarpu E. Rainys siūlo prisiminti retro moteriškumą, o jį paryškins šilkiniais audiniais. Juk pavasaris – moteriško žavesio laikotarpis, ar ne?

Septintąsias kolekcijas pristatantys dizaineriai atskleidė, kad jau dairosi galimybių savo kūrinius pademonstruoti užsienyje. Pasak jų, krizė iš lietuviškos mados niekad nebuvo pasitraukusi, tad, reikia naudotis atviru pasauliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų