REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rungtynių „Olympiacos“ – „Žalgiris“ rezultato spėlionė pasibaigė ir jau išrinkome nugalėtoją. Sveikiname komentuotoją vardu „Sharas“. Mūsų nuomone jis rezultatą atspėjo tiksliausiai, parašęs, kad „Olympiacos“ laimės rezultatu 78:65. Primename, kad rungtynės baigėsi rezultatu 78:64.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, sveikiname Sharą! Kaip ir žadėjome, jam padovanosime firminę „Umbro“ piniginę.

 

 

Konkurso tekstas ir taisyklės

Labas! Ir vėl krepšinio vakaras. Žmonos siunta, vyrai siaučia!!!

Mes vėl siūlome ne tik stebėti, bet ir pasigalinėti. Iki varžybų vidurio šio straipsnelio komentaruose lauksime Tavo spėjamo galutinio „Olympiacos“ – „Žalgiris“ rungtynių rezultato. Jeigu Tau pasiseks ir Tu tiksliai atspėsi rezultatą ar būsi arčiausiai tiesos, šį kartą padovanosime Tau firminę „Umbro“ piniginę.

REKLAMA

Konkurso taisyklės:

* Nepamiršk nurodyti galiojančio savo el. pašto adreso – jis nebus matomas, tačiau laimėjimo atveju žinosime kaip su Tavimi susisiekti.

*Spėti galima tik vieną kartą. Jeigu tuo pačiu el. pašto adresu matysime kelis skirtingus spėjimus, teisingu ir galutiniu laikysime vėliausiai parašytą.

*Jeigu sulauktume kelių vienodų teisingų spėjimų, nugalėtoju paskelbsime anksčiausiai parašyto komentaro autorių.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad varžybų „Oympiacos“ –  „Žalgiris“ pradžia – 20:45 val. Tavo spėjimo laukiame iki 21:30. Konkurso nugalėtojas bus paskelbtas iki š.m. kovo 4 d. 17 val.

Taip pat kviečiame žiūrėti rungtynes bei dalyvauti žaidime spėjant rungtynių „Lietuvos rytas“ –„Caja Laboral“ rezultatą.

Linkime pačių geriausių įspūdžių!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų