REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį, kovo 2 d., nuo 4 valandos ryto eismas tarptautinėje magistralėje  Via Baltica netoli Panevėžio kelias valandas buvo visiškai paralyžiuotas. Paryčiais čia įvyko tragiška avarija.

REKLAMA
REKLAMA

Susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui, vilkikas apsivertė, o lengvasis automobilis sudegė kartu su jame buvusiu vairuotoju, pranešė LNK Žinios.

REKLAMA

Vilkiko vairuotojas iš Estijos nenukentėjo. Jis pasakojo, kad priešais važiavęs lengvasis automobilis tuščiame kelyje staiga išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą. Estas bandęs stabdyti, bet buvo jau per vėlu. Vilkikas apsivertė, o per avariją visiškai sumaitotas lengvasis automobilis užsidegė.

Atvykę gelbėtojai lengvojo automobilio vairuotojui niekuo padėti jau nebegalėjo, jo kūnas buvo visiškai sudegęs. Automobilis registruotas Panevėžyje, jo vairuotojo asmenybė dar nustatinėjama. Manoma, kad jis galėjo būti iki 30 metų amžiaus.

Tiriamos kelios nelaimės versijos: lengvojo automobilio vairuotojas galėjo nesuvaldyti transporto priemonės arb užsnūsti, neatmetama ir savižudybės versija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų