REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį į Vilnių žaisti lemiamų Eurolygos „Top 16“ varžybų rungtynių atvyko Vitorijos „Caja Laboral“ krepšininkai. Tarptautiniame Lietuvos sostinės oro uoste ispanus pasitiko gausus būrys žiniasklaidos atstovų, tačiau jie liko beveik nieko nepešę.

REKLAMA
REKLAMA

Oro uosto atvykimo salėje žurnalistai, kaip įprasta tokiais atvejais, laukė atvykusios komandos. Pro duris pirmasis pasirodė Mirza Teletovičius. Paprašytas pakomentuoti savo traumą bosnis buvo nekalbus: „Viskas labai paprasta. Kas laimės - tas pateks į kitą etapą. Bandysiu žaisti, o kaip jau bus - pamatysime. Trauma nėra labai skausminga, bet jos gydymas reikalauja laiko, o mes jo neturime.“

REKLAMA

Vos 15 sekundžių pakalbėjęs aukštaūgis patraukė „Lietuvos ryto“ autobuso link, kuris turėjo svečius nugabenti iki viešbučio. Kol žurnalistai kalbino M.Teletovičių, visi likę ekipos nariai jau spėjo išeiti į lauką. Keli žurnalistai sugebėjo iš vyriausiojo trenerio Duško Ivanovičiaus išgauti kelias frazes apie ateinantį mačą, tačiau serbas nesivargino net sustoti ir kalbėjo eidamas link autobuso.

Gausiam būriui žiniasklaidos atstovų atėjus iki autobuso jau beveik visa ekipa buvo viduje. Trūko tik Davido Logano. Vienam žurnalistui kelis kartus paprašius trenerio išlipti iš autobuso ir atsakyti i kelis klausimus, šis atsisakė tai padaryti apsimesdamas, kad prašymo net negirdi. Netrukus pasirodė „Caja Laboral“ klubo darbuotojas, kuris griežtai pasakė, kad niekas su žurnalistais nekalbės.

Čia pat atskubėjo ir D.Loganas. Jį apspitus gausiam žurnalistų būriui pasirodė jau minėtas komandos darbuotojas, kuris uždraudė amerikiečiui kalbėti ir liepė greičiau lipti į autobusą. Šis greitai atsidūrė viduje ir autobusas išvyko iš oro uosto stovėjimo aikštelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų