REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderis, Europos Parlamento narys Valdemaras Tomaševskis nelinkęs kalbėti nei apie galimybę jo partijos atstovui užimti Vilniaus mero postą, nei apie galimas koalicijas savivaldoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas mes politika neužsiimame. Paprašiau savo komandą šiandien, rytoj, poryt – iki pirmadienio ilsėtis. Visi pavargo, reikia pailsėti, todėl negalvojame apie jokius variantus“, – trečiadienį atsakydamas į žurnalistų klausimus teigė V. Tomaševskis.

REKLAMA

Pasak jo, LLRA savo poziciją pradės formuoti ateinantį pirmadienį. „Mūsų pozicija šiuo metu tokia, kad mes neturime pozicijos, o nuo pirmadienio pradėsime formuoti savo poziciją“, – sakė politikas.

Paklaustas, ar LLRA nenori sostinės mero posto, jis irgi teigė: „Mes neturime pozicijos, aš nieko negaliu pasakyti. Apie koalicijas dar negalvojame ir nenorime galvoti, norime pailsėti. Pirmadienį pradėsime galvoti, analizuoti“, – sakė V. Tomaševskis.

REKLAMA
REKLAMA

Europos parlamento narys V. Tomaševskis dalyvauja Vilniuje vykstančiame Europos Parlamento Europos konservatorių ir reformuotojų frakcijos išvažiuojamajame posėdyje, kuris turėtų pasibaigti penktadienį.

Politikas pasidžiaugė, kad jam pavyko surengti Vilniuje tokį susitikimą, kuris, jo įsitikinimu, yra istorinis įvykis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų