REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi šilumos pasiilgę lietuvaičiai šį šeštadienį traukia į „Olialia“ klubą, kurio viduje oro temperatūra pakils iki 30 laipsnių ir prilygs tikrai Ibizos vasarai. Po dviejų savaičių pertraukos ypatingą progą duris vėl atversiančiame „Olialia“ klube antradienį prasidėjo intensyvus pasiruošimas karščiausiam šių metų vakarėliui „Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“. Specialiai atlikėjų pasirodymams montuojamos scenografinės konstrukcijos ir tiesiai iš Ibizos atsivežtos dekoracijos, geriausi šviesos specialistai keičia visą klubo apšvietimą ir montuoja specialiuosius efektus.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors iki vakarėlio dar liko trys dienos, klube darbas verda kaip skruzdelyne. Ypatingai nakčiai mums ruoštis padeda daugiau nei 50 žmonių. Rytoj prisijungs ir šokėjai ‒ jų repeticijos čia vyks iki pat šeštadienio", ‒ pasakoja „Amnesia“ klubo direktorius Daniel Gasulla Magdalena.

REKLAMA

Intensyvus pasiruošimas vyksta ir iš Ibizos atkeliaujančių vakaro dirigentų stovykloje. Intriguojantį pasirodymą surengsiantis Diablo užsakė 500 litrų parafino. Raudonu velnio kostiumu vilkintis svečias vakaro atmosferą kaitins įspūdingai žongliruodamas ugnimi. Luis Diablo personažas puikiai žinomas ir laukiamas daugelyje klubų ‒ nuo Kijevo iki Meksiko.

DJ Mar‒T specialiai Vilniui atsakingai dėlioja karščiausią muzikos „setą“ ‒ tai pirmasis ir didžiausias pavasariškas jo pasirodymas. Anot „Amnesia Ibiza“ klubo lankytojų, DJ Mar‒T puikiai žino, kaip sukurti atmosferą, pilną gerų emocijų, ir kaip išnaudoti visus elektroninės muzikos privalumus.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlio žvaigždės Felix ir Zeles jau dabar mankština rankas, kad jų perkusijų ir būgnų griausmas virpintų vakarinių pramogų mėgėjų širdis bei kilnotų klubo stogą. Prisiekusius šokio mėgėjus taip pat sužavės lietuvių šokių muzikos kolektyvas, šiuolaikinio baleto artistai bei karštos go‒go šokėjos iš Ibizos.

Teatralizuoto šešių valandų pasirodymo metu vakarėlio svečiai mėgausis specialiųjų efektų šou, apšvietimo sprendimais, dekoracijomis ir video projekcijomis. Per „Amnesia Ibiza“ klubo gastroles Lietuvos auditorija pirmoji išvys įspūdingą kosminį teatralizuotą performancą „Innergalactic“.

Prieš vakarėlį, 16:00 val., „Olialia“ klube vyks žavingų Lietuvos  merginų atranka. Šio kastingo ir vakarėlio metu „Amnesia Ibiza“ klubo vadovai bei prodiusavimo agentūra „Be You“ atsirinks talentingiausias merginas, norinčias 4‒5 mėnesius padirbėti modeliais, šokėjomis ar dainininkėmis garsiausiame pramogų salos naktiniame klube.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų