REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuri gi iš mūsų nesvajoja apie gražią ir darnią šeimą? Princas ant balto žirgo, didelis namas, šuo, lakstantis kieme, paklusnūs bei ramūs vaikai... Idilė.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai tėra viena medalio pusė. Atvertus kitą pamatysime sergantį pirmagimį, besilaukiančią kalytę ir vyrą, nuolat pykstantį dėl ataušusios vakarienės.

REKLAMA

Kaip bebūtų, šeima yra viena didžiausių vertybių ir ją privalome puoselėti, saugoti ir visais būdais išsaugoti meilę bei pagarbą vienas kito atžvilgiu.

Jei vieną gražią dieną Jus užklups problemos, nepasiduokite ir nepulkite panikuoti! To betrūko, kad ir Jūs imtumėte savęs neprižiūrėti, nesistengtumėte atrodyti gražia bei patrauklia vyrui. Taigi, kaip išsaugoti grožį net ir užklupus problemoms, net ir tada, kai saulėta pavasario diena Jums atrodys niūri ir pilka?

REKLAMA
REKLAMA

1. Nepersivalgykite vakare. Kiekvieną vakarą patiekiate vakarienę vyrui ir nė nepajuntate kaip savo lėkštę pripildote didžiule porcija? Žinoma, viskas vyksta automatiškai: didžiulė porcija vyrui, tad kodėl nepavakarieniavus ir Jums... Taip, bet nepamirškite, kad privalote rūpintis savo figūra! Juk daug paprasčiau išsaugoti dailias kūno linijas, nei vėliau bandyti jas atstatinėti sportuojant ir įtemptai plušant.

2. Valgykite sveiką maistą. Būtinai valgykite vaisius bei daržoves! Raskite laiko sau ir pasilepinkite gaiviais vaisiniais kokteiliais, maitinkitės liesais jogurtais bei daržovių asorti. Juk Jums negali pritrukti energijos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Valgymas ne namie ne į naudą? „Brangioji, gal pavakarieniaukite restorane?“ Išgirdote tokį vyro pasiūlymą ir džiūgaujate galėsianti pasižmonėti? Žmonėkitės, tik pasistenkite nepersivalgyti, kad ir koks maistas bebūtų skanus. Juk visos kalorijos, gautos vakarienės metu nueis Jums tiesiai ant klubų.

4. Hormoniniams kontraceptikams NE? Daugelis ištekėjusių moterų vartoja kontraceptines tabletes ir daugelis skundžiasi priaugtais kilogramais. Ką daryti? Vienintelė išeitis – rinktis kitą apsisaugojimo priemonę.

REKLAMA

5. Kūdikio gimimas. Gimė vaikutis, Jūs jį maitinate krūtimi, todėl privalote maitintis sveikai ir daug! Norite ar nenorite, Jūs tikrai priaugsite bent kelis kilogramus. Teks su tuo susitaikyti ir luktelti. Tik baigusi maitinti ir tik atsiradus laisvam laikui galėsite leisti sau pasportuoti ir užsiimti aktyvesne veikla.

6. Buitinė technika. Tai niekaip nesusiję su Jūsų figūra? Juokiatės? Visai nejuokinga. Pagalvokite kiek sudegintumėte kalorijų, jei imtumėte džinsus ar šiltą megztinį skalbti pati. O kiek kalorijų sudegintumėte lygindama? Štai dabar turite garinę laidynę ir išmaniąją skalbimo mašiną, kuri net neglamžo drabužių ir leidžia Jums ramiai užbaigti bandelę su pienu! Gal reiktų keisti įpročius?

Taigi, mielosios, štai tokia ta kita vedybinio gyvenimo medalio pusė: nereikalingi kilogramai, nuolat gaminami patiekalai ir verkiantis kūdikis. Kad ir kaip tai skambėtų nemaloniai ir net sunkiai, sutikite, didesnio džiaugsmo už buvimą su mylimu žmogumi ir mažaisiais pabiručiais – nėra. Būkite gražios ir puoselėkite savo figūrą taip pat išsaugodamos ir sveikatą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų