REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SEB bankas keičia savo paslaugų  kainodarą. Norėdamas paskatinti vis daugiau šalies gyventojų naudotis savitarnos paslaugomis, bankas nutarė apmokestinti  pinigų įmokėjimo į sąskaitas paslaugą banko padaliniuose, tačiau besinaudojantiems grynuosius pinigus priimančiais bankomatais ši paslauga ir toliau išliks nemokama.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo gegužės 2 d. vietiniai lėšų pavedimai banko padalinyje iš vienos SEB banko sąskaitos į kitą kainuos 3 Lt, o iš SEB banko sąskaitos į kitą Lietuvoje registruotą banką – 4 litus.

REKLAMA

Tuo tarpu banko paslaugų internetu sistema pateikto paprasto mokėjimo pavedimo į Lietuvoje registruotus bankus kaina nesikeis – ir toliau toks pavedimas kainuos perpus mažiau nei banko skyriuje – 1,4 Lt, tarp SEB banko sąskaitų – 1,00 litą. Taip pat nuo minėtos dienos atpigs periodinis pinigų pervedimas, kuris kainuos 1,4 lito (buvo 1,5 lito).

„Atsižvelgdami į patiriamas sąnaudas dėl banko padaliniuose teikiamų kasdienių mokėjimo paslaugų, siekiame, kad gyventojai greitai ir pigiai galėtų tvarkyti kasdienines pinigų operacijas savitarnos kanaluose. Todėl ne tik nekeičiame internetu atliekamų mokėjimų paslaugų įkainių, bet ir toliau investuojame į kitų savitarnos kanalų, tokių kaip grynuosius pinigus priimančių bankomatų, plėtrą“, – sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak V. Doveikos, klientams pradėjus daugiau naudotis savitarnos paslaugomis, sumažėtų eilės banko padaliniuose, o darbuotojai galėtų daugiau dėmesio skirti klientams, kurie į banką užsuka norėdami gauti individualių patarimų dėl finansinių sprendimų, pavyzdžiui, būsto paskolos ar galimybės investuoti.

Šiuo metu visuose SEB banko padaliniuose yra įrengti savitarnos terminalai, bankas taip pat yra 10 miestų įrengęs 25 grynuosius pinigus priimančius bankomatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų