REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kolumbijoje incidentas per rungtynes tarp „Deportivo Pereira“ ir „Atletico Junior“ komandų sukėlė tikrą pasipiktinimo audrą šalyje, rašo newsru.ru.

REKLAMA
REKLAMA

76-ą min. žaidimas buvo nutrauktas, nes aikštėje pasirodė pelėda. Stiprios prožektorių šviesos suklaidintas paukštis iš pradžių buvo pamuštas kamuoliu. Nesulaukęs stadionų darbuotojų 29 metų „Pereira“ gynėjas Luisas Moreno iš Panamos pribėgęs nuspyrė nelaimingą pelėdą koja taip, kad ši nulėkė keletą metrų.

REKLAMA

Pelėdos užpuolimas, kuri vietinių tikėjimu atneša sėkmę „Atletico Junior“ futbolininkams ir yra komandos talismanas, sukėlė tikrą audrą stadione. Tribūnos skandavo: „Žudikas, žudikas“. Galiausiai žaidėjui teko palikti stadioną saugomam policijos, rašo laikraštis „El Heraldo“.

Šis incidentas buvo plačiai aptartas ir socialiniuose tinkluose, kur paukštį nuspyrusiam futbolninkui buvo siūloma net įvykdyti mirties bausmę. Žalieji surengė piketą prie Kolumbijos futbolo federacijos būstinės. Atrodo, L. Moreno vis dėlto išvengs bausmės už savo poelgį. Už žiaurų elgesį su gyvūnais Kolumbijos įstatymuose nėra numatyti bausmių.

REKLAMA
REKLAMA

Pats L. Moreno paprašė sirgalių atleidimo ir paaiškino savo elgesį – jis norėjo kaip galima greičiau pašalinti kliūtį ir tęsti rungtynes, nes tuomet jo komandai grėsė pralaimėjimas 1:2. Jis tikėjosi, kad po to pelėda tiesiog nuskris. Paukščiui buvo mėginama padėti, tačiau, kaip praneša „Colombia Reports“, jis nesugebėjo išgyventi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų