REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skrydžių bendrovė „airBaltic“ pakoregavo suplanuotą naujojo vasaros sezono, prasidėsiančio kovo 27 d., skrydžių tvarkaraštį. „airBaltic“ atsisako keturių numatytų tiesioginių krypčių iš Vilniaus: į Londoną, Dubliną, Romą ir Paryžių. Pasak bendrovės, skrydžių atsisakoma dėl „naujų rinkos dalyvių kuriamos perteklinės skrydžių pasiūlos dubliuojant kryptis“.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip jau sutapo, kad tiek, „Ryanair“, tiek „Wizzair“ paskelbė iš Vilniaus pradėsiančios vykdyti naujus reisus, sutampančius su „airBaltic“ siūlomomis kryptimis. Pasaulis yra pakankamai platus, todėl mes nusprendėme verčiau pasitraukti iš šio sambūrio, kad išvengtume skraidymo „sparnas į sparną“. Toliau ieškosime laisvų rinkos nišų“, – sako „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

REKLAMA

Oro bendrovė atsiprašo savo keleivių už neptogumus dėl tvarkaraščio pakeitimų. Keleiviams, įsigijusiems bilietus į minėtus reisus iš Vilniaus, „airBaltic“ individualiai pasiūlys labiausiai tinkančią kelionės alternatyvą.

„airBaltic“ iš Vilniaus toliau tiesiogiai skraidys į Kopenhagą, Rygą bei Taliną. Vasaros sezonu į Kopenhagą bus skrendama 7 kartus per savaitę, į Rygą – 56 kartus, o į Taliną – 11 kartų per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ yra pareiškusi, kad iš Vilniaus skraidys į Dubliną, Londoną, Milaną, Romą ir Barseloną.

Anksčiau spaudoje buvo skelbta, kad toks sprendimas buvo neva priimtas siekiant konkuruoti su Vengrijos pigių skrydžių bendrove „Wizz Air“, kuri turėtų pradėti netrukus skraidyti į Vilnių. Nuo balandžio vengrų lėktuvai iš Vilniaus skraidins į Londoną, Stokholmą, Romą, Milaną, Barseloną, Eindhoveną, Korką ir Donkasterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų