REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos kompanija „Butter London“ išleido ribotą nagų lakų seriją, pavadintą princo Williamo sužadėtinės Kate Middleton vardu, skelbia Britanijos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Po pranešimo apie princo sužadėtuves K. Middleton stilius akimirksniu tapo dėmesio centre. Štai, pavyzdžiui, suknelę „Issa“, kurią mergina vilkėjo oficialiai paskeliant apie sužadėtuves, ir žiedą su safyru nukopijavo populiariausi Britanijoje prekių ženklai. O dabar kompanija „Butter London“ būsimos princesės garbei išleido ribotą nagų lakų seriją.

REKLAMA

Nagų lakai pavadinti „No More Waity, Katie“. Pavadinimą būtų galima apytiksliai išversti kaip „Kate, daugiau laukti nebereikės“. Panašios antraštės puošė daugelį Britanijos laikraščių, pranešusių apie karališkąsias sužadėtuves.

Tačiau verta paminėti, kad Britanijoje buvo išleistas oficialus įspėjimas bendrovėms nesinaudoti K. Middleton vardu reklamos tikslais, priešingu atveju jos gali sulaukti teismo ieškinio.

Beje, ekspertai paskaičiavo, kad princo Williamo ir K. Middleton vestuvės Britanijos ekonomikai atneš daugiau nei 830 mln. JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų