REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Net ir be Artūro Zuoko pasiekėme daugiau, nei tikėjomės. Ketvirtadalyje savivaldybių esame pirmi arba antri, – sakė Lietuvos liberalų ir Centro sąjungos štabo vadovas Artūras Melianas. –Taip, rezultatai nėra vienareikšmiai. Vilniuje mes jais nepatenkinti, bet per Lietuvą mes laimėjome daugiau mandatų savivaldybėse, negu planavome. Tai mums buvo net netikėta ir rodo, kad turime stiprius vietinius lyderius“

REKLAMA
REKLAMA

Liberalų šiuose rinkimuose, kaip pripažino ir A. Melianas, buvo daug: Liberalų Sąjūdis, Liberalcentristai, Artūro Zuoko koalicija, save panašiai deklaravusi Tautos prisikėlimo partija, net Naujoji Sąjunga (socialliberalai).

REKLAMA

„Liberalias jėgas labai seniai mėginama skaidyti, bert LiCS, kaip jau turbūt pastebėjote, pasisako už liberalių jėgų vienijimąsi. Tikiuosi, kad taip ir nutiks, nors mus per kiekvienus rinkimus ir laidoja, ir nurašo. Noriu pabrėžti, kad ketvirtadalyje savivaldybių laimėjome, kaip jau akivaizdu, pirmą arba antrą rezultatą“, – sakė A. Melianas.

Anot A. Meliano, jei A. Zuoko ir kiti liberalai būtų ėję kartu, jie būtų laimėję ir Vilniaus mieste. Vienijimosi galimybių jis neatmeta. „Liberalių jėgų Lietuvoje nėra tiek daug, todėl savo strateginiame plane, noriu tai pabrėžti, įrašėme susivienijimo tikslą. Tai reikalinga. Kad galėtume pasipriešinti ir konservatoriams, ir socialistams“, – deklaravo A. Melianas.

Liberalų ir Centro sąjungos rinkimų būstinė:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų