REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Kolūkiečių valdovai“. Valdančiųjų dinastijos būdingos ne tik Azijos despotijoms, bet ir ten, kur dėl postų konkuruojama demokratiškai. Lietuva šiuo klausimu dar tik plunksnuojasi, tačiau jau ir pas mus galima išskirti politines dinastijas...Ar kalvis, ar siuvėjas, ar politikas – visi perduoda vaikams tam tikrus savo įgūdžius ar vertybes?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnį „Ar gresia energetinė okupacija?“. Kaliningrade vykdomi atominės elektrinės statybos darbai kai kuriems mūsų politikams panašūs į šliaužiančią energetinę okupaciją. Apie tai prabilę valdantieji Lietuvos politikai laikosi nuomonės, kad Kaliningrado atominė elektrinė yra skirta tik tam, kad niekas nenorėtų investuoti į Lietuvos atominę elektrinę. Tokių kalbų pasigirdo žlugus konkursui dėl strateginio investuotojo į Visagino atominės elektrinės statybą. Kas blefuoja ir varo propagandą – rusai ar mes patys?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Daktarų gvardijos laukia teismų maratonas“. „Balsas.lt savaitė“ atskleidžia dar nežinomus Kauno mafijos veterano 53 metų Henriko Daktaro gaujos bylų faktus.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su Gediminu Žiemeliu, „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininku, kuris pasakoja apie bendrovės veiklą Rusijos ir Nepriklausomų valstybių sandraugos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – interviu su į daugiakovę grįžusia 31 –erių lengvaatlete Austra Skujyte, tvirtinančia, kad visose rungtyse dar turi nemažai jėgų. Kas padėjo jai per tokį trumpą laiką sugrįžti į daugiakovininkų elitą?

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su kino režisieriumi ir prodiuseriu Arūnu Mateliu. Apie dabartinį šalies kultūrinį lygį, apie žmonių potencialą kurti, apie kino industrijos padėtį šalyje – straipsnyje „A. Matelis: „Oskarą“ gausime ir mes“.

„Pavasarį bavarai pasitinka kabrioletu“ – skelbia „Automanijos“ rubrika. Visiškai nauja BMW 6 serija pradedama nuo kur kas labiau nei pirmtakas išbaigto ir patrauklaus kabrioleto. Žurnalo „Autocar“ ekspertas išbandė modelį su 4,4 litro biturbo benzininiu motoru ir savo įspūdžiais dalinasi su skaitytojais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mokslininkai jau žino tinkamiausią priemonę palaikyti ryšį su kitomis galaktikomis ir nežemiško proto atstovais. Apie tai rubrikos „Ateities pranašai“ straipsnis „Ateiviams galima paskambinti per Saulę“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų