REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taip, šį kartą „Ieva“ trykšta testosteronu ir vyriška energija. Kas yra vyriškumas? Prieš kokį vyrą moteris ištirpsta? Koks vyras lieka amžiams įstrigęs pačiuose svaigiausiuose moters prisiminimuose? Tai tik keli klausimai, į kuriuos bandysime atsakyti „Ievoje“. Ir beje, apie save ir apie mus, moteris, daug pasakos patys vyrai – jūsų svarstymams nesumeluota tiesa apie tai, kaip jie jaučiasi būdami mūsų dėmesio taikiklyje... Ir kaip jiems sekasi pildyti mūsų kaprizus ar keliamus reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA

O reikalaujame mes iš jų tikrai nemažai... Išlaikyti šeimą, globoti moterį ir vaikus, nepasimesti kritinėse situacijose, sugebėti stebinti mielomis smulkmenomis net ir po 15 bendro gyvenimo metų... Prie viso šito – gerai atrodyti ir, žinoma, suteikti plačias galimybes gerai atrodyti mums, jų moterims...

REKLAMA

Kovo mėnesio „Ieva“ beldžiasi į vyrų pasaulį, smalsiai klausinėdama jų apie viską.

Šį asmenį, net jo neišvydus, galima atpažinti iš vieno vienintelio žodžio. Net į pikčiausius priešininkus jis kreipiasi „Gerbiamieji...“. Taip, tai Viktoras Uspaskichas. Pokalbis su juo – apie vyriškumą, energijos tvarumo dėsnius, ilgaamžiškumą ir, be abejo, moteris – žurnalistės Irenos Kamičaitienės interviu „Nuodėmingas lyderis“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sugrįžęs iš Žemės krašto“ – pokalbis su verslininku Arvydu Avuliu. Ėmė žmogus ir nužygiavo į Žemės kraštą – pažiūrėti, kas ten yra ir dar kartą mesti iššūkį sau. Iššūkį įveikti pavyko, o Žemės krašte, pasirodo, nieko nėra. Nors gal ne visai taip – verslininkas sako, kad jei reikėtų nurodyti, kurioje Žemės vietoje yra pragaras, tai turbūt jis ten ir yra – Antarktidoje, Pietų ašigalyje. O gal mes visi gyvename pragare, tik to nepastebime?

Visi norime tikėti, kad viskas bus gerai. Kai to neturime, skaitome horoskopus, finansines prognozes. Pastarųjų specialistas – ekonomistas ir finansų analitikas Gitanas Nausėda – priklauso geidžiamiausių pašnekovų sąrašui. Šįkart kalbiname jį apie vyriškumą ir finansus, aiškinamės, kas gebėtų uždirbti milijoną, kaip kiekvienas galime gelbėti Lietuvą, o žurnalistės Jolitos Zykutės interviu „Ne virš debesų“ pabaigoje – žadėtoji viltinga prognozė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Istoriniai fetišai“ – interviu su mados istoriku Aleksandru Vasiljevu, kuris pavergė Vilnių 35 metus rinkta kostiumų ir aksesuarų kolekcija „Art deco stilius (1918 – 1939). Tie, kurie matė jo kolekciją, skirtą karalienės Viktorijos laikų madai buvo pakerėti jau tąkart, ir malonumo dar sykį būti nugalėtiems grožio iš mūsų niekas neatims!

Išmintingą, bet šiais laikais ir tarp vyrų, ir tarp moterų nemadingą posakį ir nuostatą „Pastovumas – ne pati blogiausia savybė“ savo gyvenimu įprasmina žinoma režisierė ir šarminga moteris Galina Dauguvietytė, legendinio režisieriaus Boriso Dauguviečio ir aktorės Petronėlės Vosyliūtės dukra. Šmaikštus ir priverčiantis nusišypsoti interviu su šia moterimi – Monikos Pavasarytės straipsnyje „Romanai ir romansai“.

REKLAMA

Taip pat šiame numeryje dešimt įdomių Lietuvos vyrų atsakys į tris „Ievos“ klausimus. Ar tikrai graži moteris, svajonių moteris ir moteris, kurią jie renkasi bendram gyvenimui yra viena ir ta pati?

Kiekvienas vyras yra truputį moteris ir kiekviena moteris, jau nebe truputį, vyriškėja. „Kas pagaus kulką dantimis?“ – kaip visuomet šmaikštus žurnalistės Loretos Glebavičiūtės straipsnis apie moteriškėjančius vyrus, cypiančius pamačius vorą... Nurašydamos tokius į „nedominančių“ gretas, moterys nesusimąsto, o kas gi kaltas, kad vyrai taip intensyviai moteriškėja?..

REKLAMA

Vyrų mada populiarėja, tačiau apie ją kalbama nepakankamai. Stipriosios lyties atstovams vis dar svarbiausia, kad drabužis būtų patogus. „Ieva“ supažindins su Paryžiaus vyrų 2011–2012 metų rudens ir žiemos kolekcijomis, kurių slaptas kodas – elegancija ir modernus klasicizmas.

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios, intriguojančios, ne tik apie vyrus, bet ir apie moteris temos, kurias rasite naujame „Ievos“ numeryje. Grožio pasaulio paslaptys, karščiausios naujienos, patarimai, kelionių pasiūlymai, mados mugės ir daug gyvenimo spalvų rasite „Ievoje“. Ji ateina pas savo skaitytojus kaip visuomet nuoširdi ir skatinanti į kasdienybę pažvelgti per mados ir stiliaus prizmę.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų