REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono gyventojas Timas Sutcliffe'as pareiškė, kad katinas vardu Laris (Larry), kuris Didžiosios Britanijos premjero rezidencijoje Downingo gatvėje buvo „įdarbintas“ žiurkgaudžiu, iš tiesų priklauso jo tetai. Norėdamas susigrąžinti gyvūną, vyras socialiniame tinkle „Facebook“ net sukūrė specialų puslapį, kuriame ragina žmones jį palaikyti, skelbia britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip papasakojo Timo teta Margaret, kačiuką ji rado gatvėje prieš dvejus metus. 2010 metų rudenį katinas pabėgo ir, kaip spėjama, atsidūrė gyvūnų prieglaudoje „Battersea Dogs and Cats Home“, iš kurios premjero atstovai ir paėmė Larį. T. Sutcliffe'o teigimu, Lario tikrasis vardas yra Džo.

REKLAMA

Moteris pateikia ir katino nuotrauką prieš pat jo pabėgimą. Joje matyti, kad katinas tikrai labai panašus į premjero augintinį. Kaip dar vieną įrodymą, Margaret priminė incidentą, kai ką tik atgabentas katinas apdraskė žurnalistę. Moteris sako, kad Džo irgi draskydavo visus, kurie mėgindavo jį paimti ant rankų.

Šiuo metu „Facebook“ grupei „Paleiskite katiną Džo iš Dauning Strito“ (Free Jo the Cat from the Downing Street) jau priklauso daugiau nei 550 žmonių.

Britanijos premjero atstovai padėties kol kas nekomentuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų