REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuncheno „Bayern“ saugas Arjenas Robbenas nenurašo Milano „Inter“ klubo, nepaisant Vokietijos ekipos pergalės pirmajame aštuntfinalio mače.

REKLAMA
REKLAMA

Louiso van Gaalo auklėtiniai sukūrė daugiau progų Milano „San Siro“ stadione ir vėlyvo Mario Gomezo įvarčio dėka išsivežė pergalę. „Tai buvo puikus mačas žiūrovams, - “Sky Sports" sakė Robbenas. - Manau, kad žaidėme geriau ir nusipelnėme laimėti.

REKLAMA

„Visada reikia laukti savo šanso. Jaučiau, kad rungtynių pabaigoje sulauksime tokios progos ir mes ja pasinaudojome. Šis vakaras buvo labai svarbus - sužaidėme puikiai, tačiau italai labai pavojingi ir mes negalime atsipalaiduoti.“

Vilčių neprarado ir „Inter“ strategas Leonardo, kuris nekaltino įvarčio metu nepatikimai sužaidusio vartininko Julio Cesaro: "Jam nereikia atsiprašyti. Rungtynėse buvo daug progų, o klaidos – žaidimo dalis.

„Be abejo, pralaimėjimas dar skaudesnis, kadangi praleidome įvartį pačioje pabaigoje. Tai sudavė smūgį mūsų pasitikėjimui savo jėgomis. Bet mes nebijome “Bayern„ - turėjome puikių galimybių įmušti. Išvykoje stengsimės kontratakuoti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų