REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl „Youtube“ išplatinto vaizdelio bus pradėtas ikiteisminis tyrimas. Panašu, kad vaizdelyje užfiksuotas pareigūnas galėjo imti kyšį.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuviška interneto sensacija tapo vaizdelis, kai policijos pareigūnas buvo užfiksuotas daug klausimų keliančioje situacijoje. Vaizdelis filmuotas, panašu, Kaune. Matyti, kai į kiemą užsukusį automobilį pasiveja policijos automobilis be skiriamųjų ženklų. Prasideda policininko ir galimo KET pažeidėjo pokalbis, vairuotajas paduoda pareigūnui dokumentus. Pareigūnas dokumentus vėliau atiduoda vairuotojui, tačiau pastarojo keleivė pasirausia rankinuke, o vairuotas vėl paduoda policininkui automobilio techninį pasą. Labai tikėtina, kad šiame dokumente buvo ir „siurprizas“, padėjęs rasti greitą sprendimą.

REKLAMA

Po pokalbio policininkas sėdo į savo automobilį ir išvažiavo į gatvę neparodydamas posūkio signalo.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininko pareigas laikinai einantis Ramūnas Matonis teigia, kad dėl šio filmuko bus pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jis bus atliekamas dėl galimo kyšininkavimo. Gali būti pradėtas ir tarnybinis patikrinimas dėl kitų pažeidimų ir KET pažeidimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų