REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rungtynių „Žalgiris“ – „Power Electronics“ rezultato spėlionė pasibaigė ir jau išrinkome nugalėtoją. Šį kartą apdovanojame merginą, Jūratę, kurios spėjimas buvo 74:79 priešininkų naudai. Primename, kad rungtynės baigėsi rezultatu 74:80.

Taigi, sveikiname Jūratę! Kaip ir žadėjome, jai padovanosime firminį „Nike“ kamuolį.

REKLAMA
REKLAMA

 

Ankstesnis tekstas ir taisyklės

Po neįtikėtinai įtemptos ir įdomios vakarykštės kovos galime šiek tiek atsipalaiduoti. Neilgam. Juk šiandien vakare mūsų visų dėmesį ir vėl prikaustys krepšinis. Galbūt vakarykštis džiaugsmas dar neišblėso ir šį kartą visi esate nusiteikę optimistiškai?

REKLAMA

Išsakykite savo nuomonę apie rungtynių „Žalgiris“ – „Power Electronics“ baigtį. Už teisingą atsakymą mes ir vėl padovanosime firminį „Nike“ krepšinio kamuolį.

Konkurso taisyklės:

* Nepamiršk nurodyti galiojančio savo el. pašto adreso – jis nebus matomas, tačiau laimėjimo atveju žinosime kaip su Tavimi susisiekti.

*Spėti galima tik vieną kartą. Jeigu tuo pačiu el. pašto adresu matysime kelis skirtingus spėjimus, teisingu ir galutiniu laikysime vėliausiai parašytą.

REKLAMA
REKLAMA

*Jeigu sulauktume kelių vienodų teisingų spėjimų, nugalėtoju paskelbsime anksčiausiai parašyto komentaro autorių.

Primename, kad rungtynių „Žalgiris“ – „Power Electronics“ pradžia – 19:45 val. Spėjimų laukiame iki 20:30. Konkurso nugalėtojas bus paskelbtas iki š.m. vasario 25 d. 15 val.

Linkime pačių geriausių įspūdžių!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų