REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

41-erių metų šiaulietis, kuris buvusią sugyventinę ir jo vaikų motiną į atokią miesto vietą atviliojo žadėdamas duoti pinigų vaikams, tačiau ten moterį išžagino ir sumušė, teismo dienos laukia Tardymo izoliatoriuje. Prieš keletą dienų Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą ir baudžiamąją bylą perdavė teismui.

REKLAMA
REKLAMA

Žadėjo pinigų vaikams

Pasak policijos pareigūnų, šiaulietis G. M. su devyneriais metais jaunesne sugyventine kartu pragyveno dešimt metų ir susilaukė trijų vaikų. Praėjusių metų pradžioje nebeapsikentusi nuolatinio sugyventinio smurto ir priekabių moteris nusprendė pradėti naują gyvenimą.

REKLAMA

Praėjus maždaug pusmečiui, praėjusių metų spalio pradžioje, vyras paskambino buvusiai gyvenimo draugei ir pasakė, jog vaikams nori duoti 30 litų. Vyras moterį pakvietė atvažiuoti į Daubos gatvę. Kadangi keturis vaikus auginanti moteris neturėjo darbo ir pajamų, sutiko atvažiuoti ir dėl tokios nedidelės sumos. Šiaulietės neišgąsdino ir tai, jog Daubos gatvė yra miesto pakraštyje, nes moteris žinojo, jog buvęs sugyventinis tuo metu gydėsi netoli esančioje Šiaulių priklausomybių ligų ligoninėje.

REKLAMA
REKLAMA

Skriaudė stebint pašaliniams žmonėms

Moteris vėliau pareigūnams pasakojo, kad pasitikęs ją sugyventinis nusivedė prie iškirstų krūmų ir išsitraukęs peilį pareikalavo, kad buvusi sugyventinė eitų į tankmę. Tada vyras liepė moteriai nusirengti ir ją išprievartavo. Kol vyras tenkino savo aistrą, peilį pasidėjo šalia. Tuo pasinaudojusi šiaulietė svėrė jį ir nusviedė tolyn į krūmus. Užpuolikas neliko skolingas – buvusią sugyventinę išplūdo ir sudavė jai keletą smūgių.

Šiaulietė apsirengė ir vyras ją nusivedė prie autobusų stotelės. Įsisiautėjęs vyras buvo toks įžūlus, kad skriausti buvusią gyvenimo draugę nebijojo net pašalinių žmonių akivaizdoje. Autobusų stotelėje jis verkiančiai moteriai vožė kumščiu į šoną, spyrė į nugarą. Vyras moterį užgauliojo ir autobuse. Iš jo nusikaltėlis išlipo tik tada, kai kiti autobuso keleiviai pradėjo reikšti pastabas.   Pinigų, kuriuos buvo žadėjęs duoti vaikams, šiaulietis taip ir nedavė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gąsdino trumposiomis žinutėmis

Šoko ištiktą šiaulietę į policiją atlydėjo jos sesuo. Moteris pasakė, kad ją išžagino buvęs sugyventinis. „Kadangi pasitaiko atvejų, jog moterys tarpusavio sąskaitoms su vyrais suvesti kartais meta lytinės prievartos kortą, policijos pareigūnai, atsargiai vertindami šį pranešimą, kruopščiai pradėjo rinkti nusikaltimo įrodymus. Pirmiausia buvo ieškoma peilio. Daikto, kuriuo grasindamas, vyras siekė pelnyti moters meilę. Jis buvo rastas Šiaulių pakraštyje, šalia Daubos gatvės esančiame krūmų šabakštyne“, – pasakoja Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė.

REKLAMA

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl moters išžaginimo, fizinio skausmo sukėlimo ir asmens terorizavimo.  Policininkai sako nustatę, kad vyras prieš sugyventinę yra smurtavęs ir seniau, ne kartą jai yra tekę į pagalbą šauktis ir policijos pareigūnus. Sužinojęs, kad nuskriausta buvusi gyvenimo draugė kreipėsi į policiją, vyras bandė ją įbauginti siuntinėdamas trumpąsias žinutes. Dėl jų vyriškis buvo uždarytas į Tardymo izoliatorių ir teismo laukia sėdėdamas už grotų.

Juozas GINKUS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų