REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Taip jau sutapo, kad trečiadienio vakarą filmuojant „Žvaigždžių duetų“ laidą, kurios tema buvo svarbios personos, žymūs ir įtakingi žmonės, ypatingas svečias sėdėjo ir komisijos narių gretose. Projekto organizatoriai prikalbino filmavime sudalyvauti prieš keletą dienų iš Niujorko į Lietuvą grįžusį stilingąjį verslininką Žilviną Grigaitį.

REKLAMA
REKLAMA

Nesistengdamas niekam įtikti ar pakenkti charizmatiškasis verslininkas tą vakarą buvo turbūt pats objektyviausias komisijos narys. Susilaikyti nuo komentarų apie dalyvių išvaizdą jam aišku nepavyko − vieniems jis davė pastabų, kitiems dalino komplimentus.

REKLAMA

Visgi vakaras neapsėjo be svarbių personų vakaro verto kuriozo. Prasidėjo viskas nuo to, kad scenoje lengvą romansą padedamas bardo Andriaus Kulikausko atliko Jokūbo Bareiko ir Evelinos Sašenko duetas. Pasirinkta romantiška paryžietiška atmosfera itin sužavėta atrodė Kristina Kazlauskaitė. „Noriu į Paryžių“, − apsilankymą šiame mieste su nostalgija prisiminė aktorė.

Vėliau sekė Ž. Girgaičio užuomina, kad jis galvojęs kviesti K. Kazlauskaitę aplankyti Paryžių bei provokacijų specialisto Rolando Vilkončiaus klausimas ar tai yra pažadas, o baigėsi viskas Ž. Grigaičio patvirtinimu prieš žiūrovų auditoriją ir televizijos kameras, kad taip ir yra.

REKLAMA
REKLAMA

Po laidos paklaustas apie duotą pažadą Ž. Grigaitis tvirtino, kad tai nėra televizinis triukas. „Dėl tolimesnių kelionės detalių tarsimės su Kristina“, − kalbėjo verslininkas.

Paprašytas įvertinti projektą Ž. Grigaitis kaip trūkumą įvardijo dalyvių pasiruošimo stoką. „Matėsi, kad kai kurios poros tiesiog per mažai laiko repetavo. Kažko vis pritrūkdavo kiekvienam, ne visi netgi žodžius mokėjo“, − sakė jis.

„Man labai patiko scena, dekoracijos, apšvietimas. Studija tikrai atrodo labai gerai. − stipriąsias „Žvaigždžių duetų“ projekto puses vardijo Ž. Grigaitis. − Laidos vedėjai aukščiausios klasės, tai kaip jie atrodo, kaip bendrauja yra profesionalu. Nepadarytų gėdos bet kuriai pasaulio televizijai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų