REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real„ klubo strategas Jose Mourinho po vakar UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio varžybų prieš „Lyon“, kurios baigėsi lygiosiomis 1-1, teigė, kad namuose „Real“ tikisi stebuklo ir patekimo į ketvirtfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Treneris po mačo taip pat kalbėjo, jog yra pasipiktinęs teisėjų darbu, kdangi antrojo kėlinio pradžioje vienas iš „Lyon“ žaidėjų po Cristiano Ronaldo smūgio baudos aikštelėje sužaidė ranka, bet baudinys skirtas nebuvo.

REKLAMA

„Žaidimas ranka buvo akivaizdus. Tai vyko penki metrai nuo vieno ir nuo kito teisėjo, tad keturios akys nesugebėjo pamatyti, jog baudos aikštelėje buvo sužaista ranka. Aš dėl to esu labai piktas“, – sakė J. Mourinho.

„Mes tikrai žengėme žingsnį pirmyn. Tai yra pirmas kartas, kai įmušėme įvartį „Lyon“ klubui ir nepatyrėme pralaimėjimo jo stadione. Atsižvelgiant į tai, rezultatas yra geras“, – teigė jis.

„Be abejo šioje poroje viskas dar yra įmanoma, tačiau aš tikiuosi, kad „Santiago Bernabeu“ stadione sugebėsime sukurti stebuklą ir tą vakarą sužaisti geras rungtynes bei patekti į kitą etapą“, – baigė futbolo specialistas iš Portugalijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų