REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Girti Raseinių aukštaūgiai smaginosi su dvylikamete

Kuo toliau – tuo baisiau. Jau net apie dvylikametes kalbama kaip apie pasileidėles, nors normaliose šeimose tokio amžiaus mergaitės dar žaidžia su lėlėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Eidami per Raseinius, du aukštaūgiai bičiuliai – 23 metų Ramūnas Kačkauskas ir metais jaunesnis Vitalijus Cicėnas – pakaušiais siekia debesis, o pernai sausio 13-ąją prisigėrę elgėsi lyg paiki vaikėzai.

REKLAMA

Pernai sausio 13-ąją Ramūnas su Vitalijumi sutiko dvi pažįstamas mergaites ir pakvietė į daugiabučio rūsį pasilinksminti. Nors vienai tuo metu buvo 16 metų, o kitai – vos 12, abi neatsisakė. Jas pažįstančiųjų tai nestebina, nes abi, ypač dvylikametė, garsėja pasileidimu ir prasta reputacija.

Dar neseniai dvylikametė augo alkoholikų šeimoje. Ir ne šiaip girtuoklių – jos gimdytojai taip laka, kad galiausiai jiems buvo atimtos teisės į dukrą, o pastaroji apgyvendinta globos namuose. Bet pavėluotai, nes pas tėvus jai spėta suformuoti nekokią pasaulėžiūrą – pasak kai kurių raseiniškių, mergaitė pastebėta tėvams nešanti svaigalų, o pati besiduodanti su neaiškiomis paauglių kompanijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Kelininkui sukilo noras

Taigi keturiese rūsy pasigėrus, šešiolikmetė, žvilgčiodama į draugę, ėmė mėtyti nepadorias užuominas apie tariamą dvylikametės seksualumą ir kūniškų geidulių troškimą. Apgirtęs V. Cicėnas tai priėmė tiesmukiškai – karšėju dirbantis raseiniškis užsimanė moters kūno, kurį galėtų... iškaršti. Pasivedęs dvylikametę į rūsio koridoriaus gilumą, jis paprašė, tiksliau – pareikalavo jį patenkinti oraliniu būdu. Priešingai, nei kalbėjo šešiolikmetė jos draugė, mergaitė visai nerodė entuziazmo, bet V. Cicėnas nenorėjo nieko klausytis ir atsisagstė kelnes...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nespėjo dvylikmetė pabaigti vykdyti reikalavimą, kai R. Kačkaukui irgi sukilo noras. Jo „noras“, matyt, užspaudė smegenis, nes kelių darbininku triūsiantis subrendęs vyras nesusimąstė, kiek prieš jį esančiai mergaitei metų. Veikdamas gerokai energingiau už V. Cicėną, R. Kačkauskas pirmas paskubomis rūsyje apsinuogino ir, draugui su šešiolikmete linksmai žvengiant, įbruko... Iš padorumo detalių neaprašinėsime – užteks apytikslės citatos iš kaltinamojo akto, kuriame porinama, jog mažametė buvo priversta R. Kačkauską patenkinti oraliniu būdu.

REKLAMA

Išgelbėjo kaimynės smalsumas

Tačiau įsiaudrinusiam kelininkui to pasirodė maža. Minutėlę ramiai pailsėjęs, R. Kačkauskas atkuto, nusivedė mergaitę į kitą daugiabučio pašalį, pasiguldė ant paklotos striukės ir ėmėsi nurengti.

Būtų jis mergaitę dar kartą „patvarkęs“, jei ne smalsi kaimynė, atėjusi apsidairyti, kas triukšmauja daugiabučio rūsyje bei laiptinėje. Pamačiusi, kas vyksta, moteris pati sukėlė baisų triukšmą.

R. Kačkauskas su V. Cicėnu žvengdami paspruko. Bet greitai jiedviem tapo nebejuokinga, nes grįžusi į globos namus dvylikametė pasiskundė socialinei darbuotojai, o ši iškvietė policiją. Apklausę mergaitę, teisėsaugininkai R. Kačkauskui bei V. Cicėnui iškėlė baudžiamąsias bylas.

REKLAMA

Abu kalės ir sumokės

Rūsyje su dvylikamete buvę itin įžūlūs, R. Kačkauskas su V. Cicėnu teisme visai prarado drąsą ir kaip įmanydami slėpė veidus nuo žurnalistų. Taip slėpė po kepurėmis ir gobtuvais, kad įeidamas į Šiaulių apygardos teismo salę išklausyti nuosprendžio, aukštaūgis R. Kačkauskas trenkėsi kakta į durų staktą. Nuo kraujo išgelbėjo tik iki akių užmaukšlinta vilnonė kepurė.

Šiaulių apygardos teismas 23 metų R. Kačkauską pripažino kaltu dėl mažametės lytinio prievartavimo bei pasikėsinimo ją išžaginti ir paskyrė 4 metus nelaisvės. Energingasis kelių darbininkas į teismą atsinešė didžiulę rankinę su kolonijoje būtiniausiais daiktais, bet teko su ja keliauti namo – iki įsiteisės nuosprendis, R. Kačkauskas paliktas laisvėje. Abu įtariamieji buvo suimti, palaikyti tardymo izoliatoriuje po kelis mėnesius ir paleisti teismo laukti namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už bandymą mažametę išprievartauti V. Cicėnas nuteistas kalėti 3 su puse metų, tačiau teismas pusmetį pridėjo už kitą kvailą vaikėzišką poelgį – anksčiau teismo skirtą ir neatliktą bausmę už pasipriešinimą policijos pareigūnui. Tad V. Cicėnas buvo suimtas teismo salėje ir, nusiminusiai motinai ašarojant, išvežtas į koloniją 4 metams.

Abu nuteistieji įpareigoti dvylikametei solidariai atlyginti 18 000 litų neturtinę žalą.

Po nuosprendžio V. Cicėną policininkai suėmė ir išsivežė (S. Stasaičio nuotr.)Po nuosprendžio V. Cicėną policininkai suėmė ir išsivežė (S. Stasaičio nuotr.)

R. Kačkauskas buvo pasiruošęs didžiulę rankinę, bet teko ją temptis namo – daiktų prireiks tik kai įsiteisės nuosprendis (S. Stasaičio nuotr.)R. Kačkauskas buvo pasiruošęs didžiulę rankinę, bet teko ją temptis namo – daiktų prireiks tik kai įsiteisės nuosprendis (S. Stasaičio nuotr.)

S. STASAITIS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų