REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai (toliau – Kauno AVPK ONTV), vadovaujant Kauno apygardos prokuratūrai, baigė ikiteisminį tyrimą ir teisminiam nagrinėjimui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje du Kėdainių miesto gyventojai kaltinami neteisėtu labai didelio psichotropinių medžiagų kiekio disponavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą ONTV pareigūnai pradėjo praėjusių metų gegužę.

Turėdami informacijos, kad keli asmenys į Švediją ketina gabenti automobilyje paslėptas psichotropines medžiagas, pareigūnai surengė pasalą prie vieno garažo Kėdainių mieste.

REKLAMA

Pasalos metu pareigūnai užfiksavo, kaip į garažą įvažiavo automobilis „Hyundai“ Getz“. Po kurio laiko atvyko vyriškis, nešinas juodos spalvos polietileniniu maišu. Maišas buvo perduotas kitam vyriškiui, kuris po to ilgam užsidarė garaže.

Visa tai patvirtino pareigūnams kilusius įtarimus dėl galimo psichotropinių medžiagų slėpimo automobilyje.

Netrukus pareigūnai sulaikė iš garažo išvažiavusį automobilį ir jį vairavusį asmenį. Atlikta krata pareigūnų įtarimus visiškai patvirtino.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilio priekinėje panelėje už prietaisų skydelio buvo rasti paslėpti septyni polietileniniai paketai su baltos spalvos milteliais, turinčiais labai didelį kiekį (1644,17 g) psichotropinės medžiagos – metamfetamino.

Sulaikytas šiuo nusikaltimu įtariamas S.D. (37 m.).

Tą pačią dieną kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda buvo sulaikytas ir maišą į garažą atnešęs asmuo. Apžiūros metu sulaikytojo G.M. (41 m.) švarko vidinėje kišenėje buvo aptikti trys nedideli polietileniniai paketėliai su baltos spalvos milteliais – kokainu (3,110 g).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Abiem pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (LR BK 259 str. 1 d., LR BK 260 str. 3 d.), už ką kaltinamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

G.M. teismo laukia suimtas, S.D. skirtos kitos kardomosios priemonės.

Narkotikų kontrabanda. Kauno pol. nuotr.Narkotikų kontrabanda. Kauno pol. nuotr.

Narkotikų kontrabanda. Kauno pol. nuotr.Narkotikų kontrabanda. Kauno pol. nuotr.

Narkotikų kontrabanda_Kauno pol. nuotr.Narkotikų kontrabanda_Kauno pol. nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų