REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo „Biutiful“ žvaigždė Javieras Bardemas skundžiasi, kad ieško papildomų bilietų į Oskarų teikimo ceremoniją, kuri vyks jau šį sekmadienį, vasario 27 dieną. Jis yra nominuotas geriausio vyro aktoriaus kategorijoje už sunkų ir labai įtikinantį vaidmenį minėtoje dramoje. Tai pirmasis kartas Oskarų istorijoje, kai šios kategorijos nominantas tarp pretendentų patenka suvaidinęs užsienio filme.

REKLAMA
REKLAMA

„Dažniausiai draugus į panašius renginius veduosi tik todėl, kad tai vienintelis būdas išsaugoti draugystę. Kitaip jie su manimi net nebendrautų. Kalbu apie 17 brangių žmonių, kurie man atsieina pakankamai brangiai. Taip, draugystė – brangus malonumas, todėl man reikia papildomų kvietimų į Oskarus. Gal kas jų turi? Galėčiau sumokėti“, – vienoje „ABC“ televizijos laidoje atviravo J.Bardemas.

REKLAMA

Vėliau aktorius pajuokavo, kad didelė draugų minia renginyje jam reikalinga, kad paplotų, kai pranešėjai jį paskelbs laimėtoju. „Aš ispanas ir neturiu daug pažįstamų Amerikoje. Todėl man reikia žmonių, kurie patapšnotų per petį ir pasakytų, kad tikrai to apdovanojimo nusipelniau“, - laidų vedėjui  Jimmy Kimmeliui sakė aktorius.

Javieras Bardemas, kuris šį mėnesį su Penelope Cruz susilaukė pirmagimio, savo nominaciją filme apibūdino kaip didžiausią garbę. Oskarą jis jau yra pelnęs už antraplanį vaidmenį filme „Šioje šalyje nėra vietos senukams“.

Šiuo metu kino teatruose rodoma drama „Biutiful“ apie mirštantį vyrą ir siekiantį išpirkti savo nuodėmes bei užtikrinti kuo geresnį gyvenimą savo vaikams, taip pat pretenduoja į Oskarą geriausio filmo kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų