REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galingasis projektas „Chorų karai“ artėjančiam sekmadieniui, vasario 27-ajai, ruošia dar galingesnį užtaisą nei iki šiol – projekte skambės gražiausios meilės dainos, šoks bene labiausiai šiuo metu aptarinėjama Lietuvos pramogų pasaulio pora Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė iš projekto „Šok su manimi“, jiems meilės daina pritars dainininkė Simona, neatsiliks ir praėjusioje laidoje komisijos kėdėse sėdėję operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė – jie atliks įžymųjį  duetą iš filmo „Mulen Ružas“!

REKLAMA
REKLAMA

Su projektu atsisveikinus Neringai Čereškevičienei ir Baltajam Vilniaus chorui, muzikinėje kovoje kausis likusios šešios šalies garsenybės: Stanislovas Stavickis-Stano, Liudas Mikalauskas, Augustė Vedrickaitė, Deivydas Zvonkus, Danguolė Beinarytė ir Justas Lapatinskas su savo vadovaujamais chorais iš Vilniaus, Kauno, Tauragės, Utenos, Alytaus ir Telšių. Šį sekmadienį nė vienas choras neatsisveikins su projektu, tačiau TV3 žiūrovų balsai ir komisijos balai bus labai svarbūs – kovo 6 dieną, susumavus dviejų laidų rezultatus, dar vieno miesto choras negrįžtamai atsisveikins su projektu.

REKLAMA

„Geriau projektą palikti dabar, nei vėliau. Dabar ne taip skausminga“, – praėjusį sekmadienį sužinojusi TV3 žiūrovų ir komisijos narių verdiktą sakė Vilniaus Baltojo choro generolė N. Čereškevičienė.

Ji atsisveikino su „Chorų karais“, tačiau ne su TV3 žiūrovais – ją kiekvieną penktadienį 19.10 val. drauge su Mindaugu Stasiuliu galima matyti projekte „Vaikų balsas 2011“.

„Chorų karai“ su eterio pora Jurgita Jurkute ir Vytautu Šapranausku – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų