REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atranką organizuojančios Lietuvos radijos ir televizijos atstovai, turėję teisę savo nuožiūra į finalą deleguoti iki penkių atlikėjų pasielgė atsargiai ‒ šansą suteikė trims ketvirtąsias vietas pusfinaliuose užėmusiems atlikėjams. Itin pasisekė iki tol už borto likusiam Donny Montell. Į finalą durys atsivėrė tiek jo solo pasirodymui, tiek ir duetui su Sasha Son(g). Prie jų prisijungė Urtė Šilagalytė.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad po trijų smagiai spalvingų ir vieno už kitą smagesnių pusfinalių, bendromis komisijos ir žiūrovų pastangomis į finalą atrinkti devyni atlikėjai. Pirmieji buvo Sasha Son(g), „The Independ“ ir Monika, po antrojo pusfinalio toliau prasimušė E. Sašenko, „VigRoses“ ir Liepa, o paskutiniai praėjusį šeštadienį prie jų prisijungė L. Adomaitis, R. Ščiogolevaitė ir V. Ivaškevičiūtė.

REKLAMA

Dar vieną dalyvį balsuodami oficialioje „Eurovizijos“ atrankos svetainėje paskelbtoje apklausoje rinko šio tinklalapio skaitytojai. Daugiausiai balsų surinko pirmajame pusfinalyje su daina „Tomorrow and After“ pasirodęs Martynas Beinaris.

Kas atsovaus Lietuvai gegužės mėnesį Diuseldorfe vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse paaiškės jau ketvirtadienį. Kitaip nei pusfinaliai, finalas iš LRT didžiosios studijos bus transliuojamas tiesiogiai, 21 val. 15 min.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais lemiamą balsą renkant atrankos nugalėtoją turės komisija. Tiesioginės transliacios metu ji kartu su žiūrovais atrinks tris atlikėjus, kurie pasirodys dar kartą. Absoliutų nugalėtoją jau neklausdami publikos išrinks komisijos nariai.

Balsas.lt siūlo skaitytojams rinkti savo favoritus „Eurovizijos“ finale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų