REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio Akropolio „Maximoje“ pirkėja įsigijo „Klaipėdos mėsinės“ pieniškų dešrelių. „Pastebejau, kad Klaipedos mėsinės pieniskos desreles yra tikra apgavyste- svoris ant etiketės -260g. Nurodyta kaina  taip pat kaip uz 260gr. Pakuotėje tik trys dešrelės ir ant svarstyklių jos tesvėrė 198 gramus“, – savo pasipiktinimą nevartok.lt išsakė Klaipėdos gyventoja. Anot vartotojos, akivaizdu, kad pakuotėje nėra lygiai vienos desrelės.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokių pakuočių su 3 dešrelėmis buvo daug. Klaipėdos mėsinė apgaudinėja vartotojus, nes svarstykles namie, tikrai, ne kiekvienas turime“, –  įsitikinusi nevartok.lt nuotraukas atsiuntusi klaipėdietė.

REKLAMA

„Klaipėdos mėsinės“ kokybės vadovė Daiva Kazbarienė pripažino, kad įmonėje fasuojant produkciją galėjo įvykti klaida: „gaila, kad įvykusią klaidą pastebėjo tik vartotojas. Visų pirma apsiriko žmogus, kuris fasavo dešreles. Vėliau, kad dešrelių pakuotėje per mažai nepastebėjo nei į dėžes produkciją sudėjęs darbuotojas, nei prekybos centro personalas.

„ Įmonės kokybės vadovė atsiprašo pirkėjos ir žada patirtą nuostolį kompensuoti. Tuo tarpu Klaipėdos metrologijos inspekcijos vyriausioji inspektorė Rima Liepinienė pažadėjo skubiai atlikti patikrinimą dėl nurodyto pažeidimo: „mes būtinai patikrinsime ar prekybos centre dar prekiaujama tokiomis dešrelėmis. Prekybininkai ir gamintojai labai greitai reaguoja į pasirodžiusią informaciją ir skuba klaidas ištaisyti.“

O mūsų skaitytoja Megana įspėja – nepraraskite budrumo pirkdami maisto produktus.

Dėkojame nevartok.lt skaitytojai už suteiktą informaciją ir nuotraukas.

(nuotr.nevartok.lt)(nuotr.nevartok.lt)

nevartok.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų